Bokk'n TV
Optocht
Social
Steek blauw  Optocht

1e GROTE carnavalsoptocht van Twente

Carnavalsvereniging de Alberger Bökke is elk jaar de organisator van de eerste GROTE carnavalsoptocht van Twente. Er komen elk jaar tienduizenden belangstellenden naar Albergen, bovendien is er sprake van een kwalitatief hoogstaande optocht.

Tussen de grote bouwwerken, muziekkorpsen en dweilorkesten door is er ook voldoende gelegenheid voor de loopgroepen, paren en eenlingen om hun creativiteit te etaleren. De deelnemers komen elk jaar uit de gehele regio.

Meer informatie over de optocht: (KLIK HIER!)

Meedoen met de optocht? (opgave)

Opgave voor de optocht kan via >> DEZE LINK <<
De optocht voor 2015 is op Zondag 8 februari om 13:30!
Meer informatie over de optocht: (KLIK HIER!)

Mega Carnavalsparty Albergen (Morshuis)

Na afloop van de optocht is het telkens weer een drukte van belang in de diverse horecabedrijven. Het grootse Mega Carnavalsparty Albergen wordt georganiseerd door Café-Zalen-Partyservice Morshuis. De kaartverkoop van de Mega Carnavalsparty is van start gegaan! De kaarten zijn te verkrijgen voor € 7,50. Afhaaladres kaarten: @ Voorcafé Morshuis (Ootmarsumseweg 159 in Albergen). Telefoonnummer Café Morshuis: 0546-441238.

Na afloop van de optocht is het telkens weer een drukte van belang in de diverse horecabedrijven. Het grootse Mega Carnavalsparty Albergen wordt georganiseerd door Café-Zalen-Partyservice Morshuis. De kaarten zijn binnenkort verkrijgbaar. Afhaal en verkoopadres kaarten: @ Voorcafé Morshuis (Ootmarsumseweg 159 in Albergen). Telefoonnummer Café Morshuis: 0546-441238. Meer informatie: www.carnavalalbergen.nl

De optocht voor 2015 is op Zondag 8 februari om 13:30!

Meer informatie over de optocht: (KLIK HIER!)