Realisatie: Lucas IT B.V.    
Bokk'n TV
Optocht
Social
Steek blauw  Raad de Prins Introductie

Wie raadt de Sleutel Prins en Sik van de Alberger Bökke?

De vierde aanwijzing is bekend gemaakt:

Lekker in de buitenlucht
en daarna een biertje in de vette bok.


Klik hier voor alle aanwijzingen. Vul het deelname formulier in (gratis deelname), klik hierWie raadt de Sleutelprins van de Alberger Bökke? 

Carnavalsvereniging de Alberger Bökke maakt zich op voor een wisseling van de wacht. Prins Wim I en zijn Sik Richard zullen op zaterdag 11 november aftreden. De opvolgers staan inmiddels in de startblokken. Om precies 22.11 uur zullen ze hun opwachting maken. Dat het dit jaar om de Sleutelprins van de gemeente Tubbergen gaat, maakt deze opkomst extra bijzonder.

Raad de Prins en Sik
Op dit moment is het nog een groot geheim welke nieuwe Hoogheden op 11 november door het doek zullen springen. De vereniging verbindt hier weer de traditionele prijsvraag aan.

Cryptische omschrijvingen
In de vier weken voorafgaand aan de opkomst, zullen er cryptische omschrijvingen op de site www.albergerbokke.nl worden geplaatst. De eerste omschrijving wordt eveneens onderaan dit artikel vermeld. Houd daarna elke week de site in de gaten om te zien of er een nieuwe aanwijzing is geplaatst. Op de site staan ook de spelregels voor de deelnemers. Het alleen maar raden van de juiste namen zal niet voldoende zijn om de prijs te winnen. Daarvoor zal men ook bonuspunten moeten behalen, die verdiend kunnen worden door de cryptische omschrijvingen te verklaren. Ook zijn er extra punten voor degene die als eerste de juiste namen doorgeeft. Voor de winnaar ligt er een cheque van 25 euro klaar.

Zo vaak meedoen als u wilt
Op bovengenoemde site is ook het formulier te vinden, dat via een link ingezonden kan worden. Dat is op dit moment al mogelijk. Wie alleen namen invult, komt niet voor de prijs in aanmerking. Er moet namelijk ook een verklaring voor één of meerdere cryptische omschrijvingen worden gegeven. Daarmee wordt wild gokken voorkomen. Tot op de dag van de opkomst kunnen er formulieren ingezonden worden. Het maakt niet uit hoe vaak je dat doet. 

De eerste aanwijzing 
Door de cryptische omschrijvingen op de juiste wijze te interpreteren, kan men de namen raden. We dagen alle Albergenaren uit om hier de hersenen over te breken. Raad mee en misschien ontvang je in november wel de cheque uit handen van de Prins die je hebt geraden. We wensen je alvast succes met deze eerste aanwijzing: 

Een diepgravend onderzoek,
geeft stof tot nadenken.