Realisatie: Lucas IT B.V.
Optocht
Social
Steek blauw 
Geplaatst: 08-12-2008

De inschrijving voor de eerste grote carnavalsoptocht van Twente is inmiddels opengesteld. Carnavalsvereniging de Alberger Bökke zal zondag 15 februari 2009 dit spektakel organiseren.

Het belooft volgend jaar spectaculair te worden omdat Albergen de sleutelprins van de gemeente Tubbergen levert. Om 13.30 uur die zondag valt het startschot voor de traditiegetrouw lange stoet deelnemers.

In aanloop naar deze inschrijfperiode hebben de Albergenaren aangekondigd dat het prijzengeld voor dit grote evenement wordt verhoogd. Zo zal de eerste prijs bij de grote wagens nu 700 euro bedragen. De verdubbeling van het bedrag is mogelijk gemaakt door de hulp van zes geldschieters.

Prijswinnaars worden aangewezen in de volgende categorieën: praalwagens, kleine wagens, loopgroepen, paren, eenlingen, dweilorkesten en verklede kinderen. De organiserende carnavalsvereniging de Alberger Bökke stelt het op prijs als wagens uit eigen dorp aan de optocht willen deelnemen. Voor bouwwerken gerealiseerd door plaatselijke bewoners is daarom een aparte prijscategorie in het leven geroepen.

Opgave voor de optocht is mogelijk tot woensdag 28 januari bij José Velthof, tel. 0546-441247 of bij Walter Lansink, tel. 0546-442619.

« Terug Naar totaallijst »