Realisatie: Lucas IT B.V.
Optocht
Social
Steek blauw 
Geplaatst: 05-11-2012

OPKOMST HOOGHEDEN J.C.V. DE BOKK'N HÖRNKES: 9-11-'12

Beste carnavalsvierders,

Zoals jullie weten komt het carnavalsseizoen er weer aan en die willen wij openen met een spetterende prinsopkomst op vrijdag 9 november as.

Wij zullen het leuk vinden dat jullie bij onze prinsopkomst aanwezig zullen zijn.

Het feest begint om 21.00 uur in onze "Residentie Café Morshuis". Met om 23.11 uur de bekendmaking van onze nieuwe Prins en zijn Sik. Tevens worden deze avond de oud kerngroep leden bedankt en de nieuwe kerngroep leden geïnstalleerd.

Wij gaan er vanuit dat het net als voorgaande jaren weer een superfeest zal worden en we hopen dat jullie ook van de partij zijn.

Met vriendelijke groet, en tot 9 november.
Het bestuur van JCV De Bokk'n Hörnkes.OPKOMST HOOGHEDEN C.V. DE ALBERGER BÖKKE: 10-11-'12

Beste kerngroepleden, 

Het nieuwe carnavalsseizoen staat weer voor de deur en dus is het tijd om afscheid te nemen van prins Helmuth, zijn sik Robert en de hofdames Jolanda en Bernadette. Bij dezeeHet willen we graag iedereen uitnodigen om bij deze spectaculaire happening aanwezig te zijn, en wel op: 

Zaterdag 10 november as vanaf 21.00 uur in onze Residentie de Vette Bökke.

Uiteraard zal ook dit jaar om 11 over 11 de nieuwe Hoogheid & zijn gevolg hun opwachting maken. Dit zal net als voorgaande jaren weer een geweldige verrassing zijn, welke u zeker niet
mag missen. 

Presentatie van deze avond is in handen van onze president: Bennie Oude Nijhuis. We hopen op een grote opkomst van jullie allen en verwachten weer een ouderwets gezellige carnavalsavond te vieren samen. 

Tot zaterdag aanstaande... 

Met vriendelijke groeten,
Namens Secretariaat CV de Alberger Bökke

« Terug Naar totaallijst »