Realisatie: Lucas IT B.V.
Optocht
Social
Steek blauw  Vanavond Prinsbekendmaking @albergerbokke 20:30
Geplaatst: 10-11-2012

Jeugdprins Roel van der Aa en zijn Sik Mike van der Aa zijn de hoogheden van J.V.C. de Bokk'n Hörnkes. Zij presenteerden zich op 9 november op bij de residentie Morshuis.

Vanavond is het de beurt aan de 'groot'n'. Wie worden de nieuwe Hoogheden van c.v. De Alberger Bökke?? Vanavond is het zover! Onderstaand nogmaals alle tips van de Bende van 3. Weet u het al??? Tot vanavond bij De Vette Bok! komt allen @Morshuis 20:30!

Voor de digitale feestvierders onder ons - kijk en volg ons ook op:
Facebook: http://www.facebook.com/albergerbokke
Twitter: http://www.twitter.com/albergerbokke

TIP 1
-------
Ze wonen beiden aan de andere kant van het centrum, en wonen aan een verharde weg. De Hoogheid is een zoon van de Prins en hij houdt van golfen, maar komt er weinig aan toe.
...
De sik zijn neef is nicht en zijn vader was ook sik. Hun vrouwen zijn minder vaak thuis.

TIP 2
-------
De Hoogheden kijken uit over een apart weiland en toch wonen ze alle twee aan een verharde weg. Verder hebben ze geen kleine kinderen, maar zijn wel gek op puzzelen en de hofdames zijn minder vaak thuis.

Ze wonen beide in een hondstrouwe buurt en vinden apres ski het mooiste van de wintersport en gooien dan ook vaak met drank.

TIP 3
-------
De Prins is een allochtoon in Bokk'nlaand maar komt op als een bok uit de bokkenkist. Voor een goede raad kun je hem altijd vragen. 

Terwijl zijn vrouw alles bij houdt en de sik zijn vrouw op de portemonnee past, spelen ze toch graag met kleine kinderen. Onze sik knutselt graag met stroom, maar staat de hele dag onder spanning.

Alaaf en tot vanavond in de bokkenstal!
Greetz Bv3.

« Terug Naar totaallijst »