Realisatie: Lucas IT B.V.
Optocht
Social
Steek blauw 
Geplaatst: 31-01-2013

Morgenmiddag 1 februari zijn Walter Lansink & Bennie Oude Nijhuis te gast bij Marcel Spijkerman in Goedenmiddag Overijssel. Deze uitzending is van 14.00 uur tot 15.00 uur en zal gaan over onze vereniging De Alberger Bokke en de optocht van aanstaande zondag. 

Tevens zijn ze 's avonds te gast bij En Dan Nog Even Dit (EDNED) dit is te zien op TV-Oost vanaf kwart over 5 en dan ieder uur in de herhaling. 

Het zal gaan over de optocht van aanstaande zondag en de komende carnavalsactiviteiten. Goede promotie voor onze vereniging en onze optocht dus allemaal kijken!!


Onze DANSMARIEKES zijn tweede geworden bij de junioren bij het DANSMARIEKESCONCOURS in Fleringen afgelopen zondag.

Het jaarlijkse dansmariekesconcours in Fleringen werd deze keer in een grote feesttent naast café-restaurant De Oale Kroesch gehouden. De organisatie was wederom in handen van carnavalsvereniging De Kroesmennekes uit Fleringen.
 
Er waren dit jaar voor het eerst 3 categoriën: mini's, junioren en senioren. Er hadden zich meer dan 20 groepen opgegeven. Diverse carnavalsverenigingen uit de gemeente Tubbergen en Dinkelland waren aanwezig om hun dansmariekes aan te moedigen, waaronder Prins & Sik en Rv11 en enkele kerngroepleden. 

« Terug Naar totaallijst »