Realisatie: Lucas IT B.V.
Optocht
Social
Steek blauw  Live stream Gala - GEEN stream optocht
Geplaatst: 02-02-2013

De gala-avond op zaterdag 2 februari (aanvang 20.00 uur) van Carnavalsvereniging de Alberger Bökke wordt dit jaar op internet LIVE uitgezonden. De Optocht op zondag 3 februari NIET. We hebben sinds 2009 de live stream gratis aangeboden, maar het succes overtreft helaas de capaciteit. We willen als vereniging niet een geldbedrag gaan vragen om de optocht te kunnen bekijken en volgen via internet. Dank voor het vertrouwen en het kijkplezier.

Ook is TV Twente helaas niet aanwezig voor een radio reportage. Het streven is om vanaf volgend jaar een semi-live uitzending te verzorgen die op het TV Twente kanaal wordt uitgezonden binnen Overijssel en Twente.

>> De gala is op internet live te zien via deze link (klik hier).  <<

Er wordt via een live verbinding uitgezonden naar meerdere mediaservers in een professioneel datacentrum. De realisatie van dit geheel wordt verzorgd door Lucas IT uit Albergen, specialisten op internetgebied en automatisering. Het betreft een complete oplossing van camera tot internetverbinding. De registraties kunnen al enkele jaren rekenen op duizenden kijkers.

Wij willen Lucas IT, Previder en de Fam. Hofhuis hartelijk danken voor de medewerking, ook de afgelopen jaren.

« Terug Naar totaallijst »