Realisatie: Lucas IT B.V.
Optocht
Social
Steek blauw  Kindercarnaval en Albergs Carnaval
Geplaatst: 10-02-2013

Kindercarnaval + Kinderoptocht + Albergs Carnaval (14:30)

Kindercarnaval bij de Alberger Bökke is Super! Het gezellige Albergse carnavalsfeest wordt op deze zondag nog eens dunnetjes overgedaan door de basisschoolkinderen en hun ouders.

Het is een traditie in Albergen om een week na het plaatselijke carnavalsweekeinde, een carnavalsmiddag speciaal voor de kinderen te houden. Deze middag begon ...met een optocht door het dorp en werd vervolgens afgesloten met een feest in de Grote Zaal (Main Dance) bij residentie Morshuis.

Een bont gezelschap van verklede kinderen vertrekt vanaf basisschool Kadoes in een optocht naar Morshuis. Langs de route wordt deze vrolijke meute bewonderd en enthousiast begroet door ouders, familieleden, kennissen en andere belangstellenden. Onder begeleiding van feestelijke muziek lopen uiteraard ook de Prins en zijn Sik met de hofdames mee. De Schooljonker en Sik van Kadoes doen ook mee.

Aangekomen bij Morshuis zorgen een kinderdisco en een optreden van de Dansmariekes er telkens weer voor dat het een vrolijke boel wordt. Dit feest wordt compleet gemaakt met drinken, een suikerspin, een snoepzak, een presentje én patat. Kortom, dé ingrediënten voor een middagje vol vermaak. Aan het eind van de middag worden de prijzen van de kinderoptocht uitgereikt. Prijs: € 3,- per kind (lagere school). Belangrijke opmerking: Ouders zijn zelf verantwoordelijk voor hun kinderen; het is geen kinder/oppas middag.

Aanvang: 14:30. Locatie: Bassischool Kadoes & Morshuis (Library (zaal bij voorcafé) & Grote Zaal)

Albergs Carnaval

In de "Library" (zaal bij voorcafé; dus extra gezellig!) is Albergs Carnaval voor ouders, ouderen en jongeren. Ouderwets carnaval bij Morshuis met eigen muziek-dj. Een doorkijk naar de Grote Zaal maakt mogelijk om het kindercarnaval te observeren

« Terug Naar totaallijst »