Realisatie: Lucas IT B.V.
Optocht
Social
Steek blauw  Opgave optocht Alberger Bokke van start
Geplaatst: 29-11-2013

Op zondag 23 februari 2014 zal voor de 44e keer de eerste grote Twentse Carnavalsoptocht door de straten van Albergen trekken. De start van deze jubileumeditie zal om 13.30 uur plaatsvinden aan de Gentiaan. Aanmelden voor deze optocht is vanaf heden mogelijk, in de volgende categorieën: grote wagens, kleine wagens, loopgroepen, paren en eenlingen. Ook kan men tegen vergoeding met een reclameauto deelnemen.

Ingeschreven wagens worden niet automatisch tot de optocht toegelaten. Hiervoor vindt eerst een keuring plaats, die gepland staat op zaterdag 8 februari 2014. Alleen wagens die voldoen aan de regels, ontvangen een startbewijs. Hiermee wil de optochtcommissie van de Alberger Bökke de kwaliteit van de optocht waarborgen.
Opgave is mogelijk tot zaterdag 1 februari.  Alle benodigde informatie over de optocht is te vinden op de site http://www.albergerbokke.nl. Hierop vindt u ook het inschrijfformulier.

Kinderen hoeven zich niet vooraf op te geven voor de optocht. Zij kunnen hun startbewijs vanaf 12.30 uur ophalen aan de Mosbrink. De jurering van de grote wagens begint om 12.00 uur.
Voor vragen kan men zich wenden tot Walter Lansink 06-1482509.

« Terug Naar totaallijst »