Realisatie: Lucas IT B.V.
Optocht
Social
Steek blauw  Raad de nieuwe Prins & Sik!
Geplaatst: 21-10-2014

Carnavalsvereniging de Alberger Bökke maakt zich op voor een wisseling van de wacht. Jubileumprins Jeroen en zijn Sik Robin zullen op zaterdag 8 november aftreden. Hun opvolgers staan inmiddels in de startblokken.

Raad de Prins en Sik
Op dit moment is het nog een groot geheim welke nieuwe Hoogheden op 8 november hun opwachting zullen maken. De vereniging verbindt hier weer een prijsvraag aan, zoals dat vorig jaar voor het eerst is gebeurd. Dat leverde toen tientallen inzendingen op, met Sandra Braakhuis als gelukkige winnares.

Cryptische omschrijvingen
In de vier weken voorafgaand aan de opkomst, zullen er cryptische omschrijvingen op de site www.albergerbokke.nl worden geplaatst. De eerste omschrijving wordt eveneens in dit artikel vermeld. Houd daarna elke week zelf de site in de gaten om te zien of er een nieuwe aanwijzing is geplaatst. Op de site staan ook de spelregels voor de deelnemers. Het alleen maar raden van de juiste namen zal niet voldoende zijn om de prijs te winnen. Daarvoor zal men ook bonuspunten moeten behalen, die verdiend kunnen worden door de cryptische omschrijvingen te verklaren. Ook zijn er extra punten voor degene die als eerste de juiste namen doorgeeft. Voor de winnaar ligt er een cheque van 25 euro klaar.

Zo vaak meedoen als u wilt
Via deze link is ook het formulier te vinden dat na het invullen ingezonden kan worden. Dat kan al op dit moment. Wie alleen namen invult, komt niet voor de prijs in aanmerking. Er moet namelijk ook een verklaring voor één of meerdere cryptische omschrijvingen worden gegeven. Daarmee moet wild gokken voorkomen worden. Tot op de dag van de opkomst kunnen er formulieren ingezonden worden. Het maakt niet uit hoe vaak u dat doet. Bij meerdere inzendingen worden eventuele bonuspunten bij elkaar opgeteld.

De eerste aanwijzing
Door de cryptische omschrijvingen op de juiste wijze te interpreteren, kan men de juiste namen raden. We dagen alle Albergenaren uit om hier de hersenen over te breken. Raad mee en misschien ontvangt u in november wel de cheque uit handen van de Prins die u heeft geraden. We wensen u alvast succes met deze eerste aanwijzing:

Aanwijzing 1 :
Een optelling van de Prins en zijn Sik, geeft eerstgenoemde een rechte blik.

Aanwijzing 2 :
Een Prins waarvan je al jaren niets meer hoort, dat is toch iets wat bij hem totaal niet spoort.

Aanwijzing 3:
“Hun leven lang verbonden met wit en zwart. Toch zit het geel en rood ook diep in hun hart.”.

Aanwijzing 4 :
De Sik hef elke dag een trio, doa'r hoalt e van.

Meedoen? Vul het deelname formulier in: http://www.albergerbokke.nl/index.php?id=91
U kunt zo vaak meedoen als u wilt! Succes! Vind leuk & Deel, Like & Share!

Houd elke week onze website in de gaten om te zien of er een nieuwe aanwijzing is geplaatst. Onze spelregels en overige informatie: http://www.albergerbokke.nl/index.php?id=89

« Terug Naar totaallijst »