Realisatie: Lucas IT B.V.
Optocht
Social
Steek blauw  Kindercarnaval 2015 zondag 15-02 Albergen
Geplaatst: 10-02-2015

Op zondagmiddag 15 februari is er natuurlijk de kinderoptocht. De optocht vertrekt om 14.30 uur vanaf basisschool Kadoes. Na de optocht kunnen de kinderen carnaval vieren bij Morshuis van 15.00 tot 17.00 uur. Alle kinderen die deelnemen aan de kinderoptocht ontvangen een medaille. Meedoen is belangrijker dan winnen!

De muziek wordt verzorgd door DJ Bart. De kleurhoek en de ballonnenhoek zijn weer aanwezig en voor de kleintjes is er een springkussen. Kortom: voor ieder wat wils!

In verband met de veiligheid mogen de kinderen zonder begeleiding van hun ouders de zaal NIET verlaten via de hoofdingang van Morshuis. We gaan geen controle uitoefenen bij de café-ingang. Hier kunnen de kinderen de zaal wel verlaten. De ouders zijn hiervoor zelf verantwoordelijk. Het kindercarnaval is weer glas-vrij en kindvriendelijk. Ouders die bij hun kinderen willen staan kunnen hun drankjes overschenken in plastic bekertjes.

Ook dit jaar is er naast de zaal van het Kindercarnaval voor ouders en iedereen die er bij wil zijn het Albergse Carnaval. Men kan genieten van de carnavalssfeer en in 1 oogopslag het kindercarnavalsfeest in de grote zaal aanschouwen.

De commissie Kindercarnaval

« Terug Naar totaallijst »