Realisatie: Lucas IT B.V.
Optocht
Social
Steek blauw  Extra actie dag bouw MFA op zaterdag 9 mei a.s.
Geplaatst: 04-05-2015

Beste Kerngroepleden,

Zaterdag 25 april jl. hebben we met circa twintig carnavalslieden de handen uit onze mouwen gestoken bij de bouw van de multifunctionele accommodatie in Albergen. In onze proclamatie hebben wij de wens uitgesproken dat dit gebouw in ons regeringsjaar in gebruik zal worden genomen. We willen dan natuurlijk ook daad bij het woord voegen.

Er is ontzettend veel werk verzet zoals, aftimmeren zowel binnen als buiten, aanleggen van bedrading, grond- en straatwerk, opruimen etc.

Het was een topdag waarbij niet alleen heel veel werk verzet is, maar het was met elkaar ook gewoon 'unmeunig' gezellig! Na al het harde werken hebben we genoten van een heerlijke barbeque en een welverdiend flesje bier of een glaasje prik.

Iedereen die deze dag heeft geholpen willen wij dan ook heel hartelijk bedanken!

Zaterdag 9 mei gaan we op herhaling.

Gezien het succes van deze dag hebben vele aanwezigen enthousiast het plan opgevat om nog één zaterdag te laten zien waar een klein dorp groot in kan zijn. Met elkaar, veur elkaar.
Daarom willen we alle carnavalslieden oproepen om zaterdag 9 mei a.s. te komen helpen om het MFA verder af te bouwen. Tevens willen we ook de mensen die afgelopen zaterdag niet aanwezig konden zijn de kans bieden op een herkansing :-)

Vele handen maken immers licht werk en er is voor iedereen wel een passende klus ook al heb je 2 linker handen. Om de taken goed te verdelen en iedereen van een passende klus te voorzien is opgeven gewenst.

Laat dus even weten of je deze dag erbij bent om ons doel te realiseren. Mocht je niet de hele dag kunnen maar wel een aantal uur, dan is dat natuurlijk ook prima.
Aanmelden graag via penningmeester@albergerbokke.nl

Wij hopen op een grote opkomst op zaterdag 9 mei a.s.
Met prinselijke groet,
René Hoek

« Terug Naar totaallijst »