Realisatie: Lucas IT B.V.
Optocht
Social
Steek blauw  Wie raadt de Prins en Sik van de Alberger Bokke?
Geplaatst: 14-10-2015

Carnavalsvereniging de Alberger Bökke maakt zich op voor een wisseling van de wacht. Prins René en zijn Sik Johan zullen op zaterdag 14 november aftreden. Hun opvolgers staan inmiddels in de startblokken.

Raad de Prins en Sik
Op dit moment is het nog een groot geheim welke nieuwe Hoogheden op 14 november hun opwachting zullen maken. De vereniging verbindt hier weer een prijsvraag aan, zoals dat al enkele jaren is gebeurd.

Cryptische omschrijvingen
In de vier weken voorafgaand aan de opkomst, zullen er cryptische omschrijvingen op de site www.albergerbokke.nl worden geplaatst. De eerste omschrijving wordt eveneens in dit artikel vermeld. Houd daarna elke week zelf de site in de gaten om te zien of er een nieuwe aanwijzing is geplaatst. Op de site staan ook de spelregels voor de deelnemers. Het alleen maar raden van de juiste namen zal niet voldoende zijn om de prijs te winnen. Daarvoor zal men ook bonuspunten moeten behalen, die verdiend kunnen worden door de cryptische omschrijvingen te verklaren. Ook zijn er extra punten voor degene die als eerste de juiste namen doorgeeft. Voor de winnaar ligt er een cheque van 25 euro klaar.

Zo vaak meedoen als u wilt
Op bovengenoemde site is ook het formulier te vinden dat via een link ingezonden kan worden. Dat kan al op dit moment. Wie alleen namen invult, komt niet voor de prijs in aanmerking. Er moet namelijk ook een verklaring voor één of meerdere cryptische omschrijvingen worden gegeven. Daarmee wordt wild gokken voorkomen. Tot op de dag van de opkomst kunnen er formulieren ingezonden worden. Het maakt niet uit hoe vaak je dat doet. Bij meerdere inzendingen worden eventuele bonuspunten bij elkaar opgeteld.

De eerste aanwijzing
Door de cryptische omschrijvingen op de juiste wijze te interpreteren, kan men de juiste namen raden. We dagen alle Albergenaren uit om hier de hersenen over te breken. Raad mee en misschien ontvang je in november wel de cheque uit handen van de Prins die je hebt geraden. We wensen je alvast succes met deze eerste aanwijzing:

“Zoek twee keer de eerste op 11-11 en de rest wijst zich vanzef”.

« Terug Naar totaallijst »