Realisatie: Lucas IT B.V.
Optocht
Social
Steek blauw  Inwoners Bokknlaand ontvangen 46e Bokknblad
Geplaatst: 18-01-2016

De inwoners van Albergen kunnen weer genieten van het Bokk’nblad van de Alberger Bökke. Maar liefst 1500 exemplaren werden er afgelopen zaterdag huis-aan-huis verspreid door de leden van de carnavalsvereniging. Ook bij de vele adverteerders werd een exemplaar bezorgd.

Eerste exemplaar Op donderdag 7 januari ontvingen Prins Jan III en Jeugdprins Kevin de eerste exemplaren van het Bokk’nblad uit handen van Marga Visschedijk. Dat gebeurde traditiegetrouw bij Fraans Marie, waar dweilorkest La Bella Bok voor de juiste stemming zorgde. In haar openingswoord bedankte Marga de vele medewerkers. “Jullie hebben in een erg korte tijd, enorm veel werk verzet!” Ellen Kemerink werd nog even in het bijzonder genoemd. “Momenteel verblijft zij in Zuid-Afrika, maar van daaruit heeft zij een groot deel van de teksten geredigeerd”, aldus Marga.

Verspreiding Fraans Marie was tevens de uitvalsbasis voor de bezorging op zaterdag. Dankzij de vele helpende handen, was het rondbrengen binnen een paar uur geklaard. Na afloop was er voor alle bezorgers warme chocolademelk en heerlijke erwtensoep in het voorcafé.

« Terug Naar totaallijst »