Realisatie: Lucas IT B.V.
Optocht
Social
Steek blauw  Afgelaste gala's de Alberger Bokke alsnog opgevoerd
Geplaatst: 19-02-2016

De galacommissie van de Alberger Bökke heeft, in overleg met alle betrokkenen, besloten om de twee afgelaste gala’s toch nog op te voeren.

“De beslissing om de twee laatste gala’s af te gelasten, was de enige juiste”, legt de commissie uit. “Direct na de carnaval ontstond echter het idee om deze voorstellingen alsnog door te laten gaan. Dit werd eigenlijk door iedereen enthousiast ontvangen. De positieve reactie van de familie van Duncan was daarbij doorslaggevend”.

Plaats bespreken
De gala-avonden worden gehouden op zaterdag 23 april om 20.00 uur en zondag 24 april om 13.30 uur. Op zondagmiddag 13 maart is er een inloopmiddag bij café Morshuis, waarop de plaatsen besproken kunnen worden. Daarbij zal er voorrang worden verleend aan de personen die al gereserveerd hadden voor de afgelaste voorstellingen. Vanaf 13.00 uur kunnen degenen, die kaarten hadden voor de zaterdagavond, hun plaats bevestigen. Vanaf 13.30 uur is dat mogelijk voor degenen met kaarten voor de zondag. Wil men wisselen van dag, dan kan dat vanaf 14.00 uur. Daarna is er van 14.30 tot 15.00 uur de mogelijkheid voor de leden, die nog geen kaarten hadden voor de afgelaste avonden, om de overgebleven plekken te bespreken.
Het bevestigen van de reeds eerder besproken plaatsen kan ook (voor 13 maart), per mail: info@albergerbokke.nl.

Voor verdere informatie kan contact opgenomen worden met Herald Degger: 06-12947177.

« Terug Naar totaallijst »