Realisatie: Lucas IT B.V.
Optocht
Social
Steek blauw  Wie raadt de Prins en Sik?
Geplaatst: 18-10-2016

Carnavalsvereniging de Alberger Bökke maakt zich op voor een wisseling van de wacht. Prins Jan III en zijn Sik Rudi zullen op zaterdag 12 november aftreden. Hun opvolgers staan inmiddels in de startblokken. Dit jaar zullen ze een uur eerder hun opwachting maken. De opkomst is namelijk vervroegd naar 22.11 uur.

Raad de Prins en Sik
Op dit moment is het nog een groot geheim welke nieuwe Hoogheden op 12 november door het doek zullen springen. De vereniging verbindt hier weer de traditionele prijsvraag aan.

Cryptische omschrijvingen
In de vier weken voorafgaand aan de opkomst, zullen er cryptische omschrijvingen op de site www.albergerbokke.nl worden geplaatst. De eerste omschrijving wordt eveneens onderaan  dit artikel vermeld. Houd daarna elke week de site in de gaten om te zien of er een nieuwe aanwijzing is geplaatst. Op de site staan ook de spelregels voor de deelnemers. Het alleen maar raden van de juiste namen zal niet voldoende zijn om de prijs te winnen. Daarvoor zal men ook bonuspunten moeten behalen, die verdiend kunnen worden door de cryptische omschrijvingen te verklaren. Ook zijn er extra punten voor degene die als eerste de juiste namen doorgeeft. Voor de winnaar ligt er een cheque van 25 euro klaar.

Zo vaak meedoen als u wilt
Op bovengenoemde site is ook het formulier te vinden, dat via een link ingezonden kan worden. Dat is op dit moment al mogelijk. Wie alleen namen invult, komt niet voor de prijs in aanmerking. Er moet namelijk ook een verklaring voor één of meerdere cryptische omschrijvingen worden gegeven. Daarmee wordt wild gokken voorkomen. Tot op de dag van de opkomst kunnen er formulieren ingezonden worden. Het maakt niet uit hoe vaak je dat doet.

De eerste aanwijzing
Door de cryptische omschrijvingen op de juiste wijze te interpreteren, kan men de namen raden. We dagen alle Albergenaren uit om hier de hersenen over te breken. Raad mee en misschien ontvang je in november wel de cheque uit handen van de Prins die je hebt geraden. We wensen je alvast succes met deze eerste aanwijzing:

Benieuwd naar het nieuwe paar?
Volg het spoor van vorig jaar!« Terug Naar totaallijst »