Realisatie: Lucas IT B.V.
Optocht
Social
Steek blauw  Nieuwe Hoogheden: Prins Wim I en Sik Richard
Geplaatst: 13-11-2016

Ze zijn er! Onze hoogheden voor 2016-2017 zijn Prins Wim I (Potijk) en Sik Richard (Egberink) en Hofdames Carina (Potijk) en Karin (Egberink).

Zij zwaaien met de scepter over het Bokk'nlaand dit 47e jaar. Wederom een prinselijk paar van hoog niveau die zeker aan de weg goat timmer'n! Binnen Albergen zijn Prins Wim I en Sik Richard bepaald geen onbekenden. Wim is eerder Sik geweest van Prins Hugo en al jaren bestuurslid van onze vereniging. Hij is verantwoordelijk voor de PR en externe communicatie. Daarnaast zit hij in de Bende van 5, de aanzoekcommissie van onze vereniging. Carina, zijn vrouw, was al eerder hofdame en lid van de Mutsenclub. Hofdame Karin heeft 9 jaar in de hofband opgetreden tijdens de gala-avonden. Sik Richard is nieuw binnen de carnaval, maar zeker geen onbekende in Albergen.

Een driewerf alaaf!


In een bomvolle residentie De Vette Bok vond gisteravond de opkomst van de nieuwe hoogheden van de Alberger Bökke plaats. Om exact 11 minuten over 22.00 uur sprongen prins Wim (Potijk) en sik Richard (Egberink) door het scherm, gevolgd door hofdames Carina en Karin.

Zwagers
De hoogheden zijn al ruim 25 jaar zwagers van elkaar, want de beide hofdames zijn zussen.

Binnen de Alberger Bökke zijn prins Wim en hofdame Carina geen onbekenden. In 2010 stonden ze als sik en hofdame naast prins Hugo en zijn Belinda. Daarna werden ze opgenomen in het Sikkenfons en de Mutsenclub. Ook is de prins lid van het bestuur en heeft hij zitting in diverse commissies.

Sik Richard is bekend als voetballer en toeschouwer bij De Tukkers en als vaste deelnemer aan de Solexrace. Hofdame Karin heeft 9 jaar gezongen in de hofband van de Alberger Bökke. Ze zingt nu in coverband The Cameltoes.

Ventoux3
In zijn proclamatie maakte de prins Ventoux3 als het goede doel bekend. Deze stichting zamelt geld in voor onderzoek naar de genezing van hersentumoren. Daarvoor beklimt een grote groep fietsers 1, 2 of 3 keer de Mont Ventoux in Frankrijk. Eén van hen is de Albergernaar Bob Bergmans. Onze hoogheden willen een zo hoog mogelijk sponsorbedrag voor hem inzamelen.

Bron: Tubbergen Nieuws.
« Terug Naar totaallijst »