Realisatie: Lucas IT B.V.
Optocht
Social
Steek blauw  Reminder: Opgave optocht Alberger Bokke geopent!
Geplaatst: 09-01-2017

Reminder: Opgave optocht Alberger Bökke geopent!

Alle info over de optocht: http://www.albergerbokke.nl/optocht

Op zondag 19 februari 2017 zal voor de 47ste maal de eerste grote Twentse carnavalsoptocht door de straten van Albergen trekken. Deze altijd kleurrijke stoet met duizenden deelnemers en tientallen praalwagens, loopgroepen, paren, eenlingen en kinderen zorgt ieder jaar weer voor een groot kijkspektakel met duizenden toeschouwers. Opgave is mogelijk in de categorie grote wagens, kleine wagens, loopgroepen, paren en éénlingen en kan via het formulier op de website: http://www.albergerbokke.nl/index.php?id=85 of via e-mail: optocht@albergerbokke.nl.

Opgave voor de grote en kleine wagens is mogelijk tot donderdag 26 januari 2017 waarna de keuringscommissie van de Alberger Bökke op zaterdag 4 februari 2017 één bezoek brengt aan de wagenbouwgroepen in de regio. Als er een startbewijs wordt afgegeven mag men meedoen aan de optocht en anders volgt er een herkeuring. Voor loopgroepen, paren en éénlingen is opgave nog mogelijk tot maandag 13 februari 2017. Ook via de website.

Kinderen kunnen zich opgeven tot vlak voor de optocht in de keet aan de Mösbrink. Net als vorig jaar is er weer een flinke prijzenpot te verdelen van maar liefst € 5.400,- aan prijzengeld met een hoofdprijs van € 1.111,- in de categorie grote wagens. Met deze grote prijzenpot hopen we de kwaliteit van onze optocht te waarborgen, aldus Walter Lansink, voorzitter van de optochtcommissie.
« Terug Naar totaallijst »