Realisatie: Lucas IT B.V.
Optocht
Social
Steek blauw  Hoogheden Gemeente Tubbergen presenteren zich in vol ornaat
Geplaatst: 15-01-2017

Hoogheden presenteren zich in vol ornaat
Bron: Tubbergen Nieuws.
 
Een bonte schakering van carnavalssteken werd vanmorgen ‘op de kiek gezet’ tijdens de gebruikelijke prinsenbijeenkomst, dit jaar in sleuteldorp Tubbergen.

In alle vroegte gingen de sleutelhoogheden prins Marco en adjudant Jeroen met hun hofdames Lisette en Nanne op pad. Per touringcar trokken de hoogheden langs de kerkdorpen uit de gemeente Tubbergen om hun collega’s Hoogheden op te halen voor een nadere kennismaking. Het eindstation was bij de familie Schröder in de vernieuwde paardenstallen, alwaar begonnen kon worden aan een rondleiding door het bedrijf BWG Stables. Nog onder de indruk van dit fantastische bedrijf en van de prachtige plek konden de hoogheden vereeuwigd worden.

Kennismaking

Het programma wordt straks voortgezet bij de residentie van de Schaop’nböll’kes. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Ieder jaar komen de hoogheden bijeen, aangezien ze elkaar de komende tijd regelmatig zullen ontmoeten. Daarom stelt iedere prins en adjudant zichzelf even voor om daarna traditioneel de onderscheidingen uit te wisselen.

Verder kunnen de aanwezigen kennismaken met de nieuwe burgemeester, Wilmien Haverkamp, die de aanwezigen ook nog even zal toespreken en hen daarbij alvast veel succes toewenst in de aankomende carnavalsperiode.
« Terug Naar totaallijst »