Realisatie: Lucas IT B.V.
Optocht
Social
Steek blauw  Inwoners Bokk’nlaand ontvangen 47e Bokk’nblad
Geplaatst: 30-01-2017

De inwoners van Albergen kunnen weer genieten van het Bokk’nblad van de Alberger Bökke. Maar liefst 1500 exemplaren werden er afgelopen zaterdag huis-aan-huis verspreid door de leden van de carnavalsvereniging. Ook bij de vele adverteerders werd een exemplaar bezorgd. Het Bokk'nblad is ook online te lezen via: http://www.albergerbokke.nl/Bokknblad-2017.pdf

Eerste exemplaar
Op donderdag 26 januari ontvingen Prins Wim I, Sik Richard, hofdames, Jeugdprins Chris en Sik Coen de eerste exemplaren van het Bokk’nblad uit handen van Marga Visschedijk. Dat gebeurde traditiegetrouw bij Frááns Marie, waar dweilorkest La Bella Bok voor de juiste stemming zorgde. In haar openingswoord bedankte Marga de vele medewerkers die weer zoveel tijd en energie in dit prachtige blad hebben gestoken. Uiteraard kwamen de handen op elkaar voor alle sponsoren die het mogelijk maken een dergelijke boekwerk te realiseren. Op zijn beurt dankte Prins Wim I, Marga en Frank Visschedijk voor al jarenlange tomeloze inzet die resulteert in een glossy waarnaar reikhalzend werd uitgekeken afgelopen zaterdag.

Verspreiding
Frááns Marie was tevens de uitvalsbasis voor de bezorging op zaterdag. Dankzij de vele helpende handen, was het rondbrengen binnen een paar uur geklaard. Na afloop was er voor alle bezorgers warme chocolademelk en heerlijke erwtensoep in het voorcafé.

Het Bokk'nblad is ook online te lezen via: http://www.albergerbokke.nl/Bokknblad-2017.pdf

« Terug Naar totaallijst »