Realisatie: Lucas IT B.V.
Optocht
Social
Steek blauw  Programma en tijden Rosenmontag en Dweildinsdag
Geplaatst: 26-02-2017

ROSENMONTAG: Pre-party Morshuis 12:30. Deelname Optocht Sleuteldorp Tubbergen en Party Tubbergen (16:00)

Vandaag beginnen we met een Rosenmontag pre-party om 12.30u bij Morshuis met traditioneel eieren bakken. Vanaf Morshuis kan een ieder op het gewenste moment richting Tubbergen vertrekken. Zegt het voort! Zegt het voort!

Hoogheden en Rv11 zijn al aanwezig in Tubbergen ivm deelname optocht. De optocht start om 15:00 in Tubbergen. Bus vertrekt om 16:00 voor de afterparty vanaf Morshuis. Kosten bus: € 10,- pp. (retourtje).DWEILDINSDAG: Dweilen in Dinkelland (11:30)
Beste carnavalvierders. As. dinsdag is het weer tijd om te dweilen. Boet'n Aodem gaat met een bus op pad om 11:30. Mochten er nog mensen mee willen dan kan dat. Onze prins en zijn gevolg zal ook meegaan maar gaan rond 14.00 terug naar onze residentie om daar DDDD te vieren. Kosten bus: n.o.t.k. met chauffeur van Taxi Bert Huisman.


Dweilen bij Peuleke en Antje en Billie in Weerselo.DOLLE DWAZE DWEIL DINSDAG (voorcafé Morshuis) (13:30)
Beste Muziekvrienden en Carnavalsvierders,

Graag willen wij jullie uitnodigen voor het dweilfeest op 28-02 bij zaal Morshuis in Albergen. Dit betreft de (4D's) Dolle Dwaze Dweil Dinsdag. Aanvang 13:30. (einde om ong. 18:00) Deze middag wordt georganiseerd door dweilorkest La Bella Bok uit Albergen (www.labellabok.nl). Veel carnavalsverenigingen en dweilorkesten gaan op deze dag op pad in de regio om bij diverse carnavalsverenigingen en vooral café's even te dweilen.

kom dus ook naar cafe Morshuis en LET OP: DIT JAAR WEER IN HET VOORCAFE BIJ MORSHUIS. HET GAAT DUS EXTRA GEZELLIG WORDEN!! Omdat het de laatste dag van het carnavalsseizoen is en we er een heus spektakel van willen maken is er een VASTE PRIJS VAN: € 1,80 PER MUNT/CONSUMPTIE).

Wij hopen te kunnen rekenen op jullie komst. Graag zouden wij het even horen als jullie de Dolle Dwaze Dweil Dinsdag bezoeken! Contactpersoon: Miriam Wesselink: 06-10087480 / mirwesselink@gmail.com

Kom met ons meeblazen en feesten op dit geweldige dweilfestival! Naast de vele andere dweilorkesten zijn er vele carnavalsverenigingen uit de buurt met hun prinsen, adjudanten en leden aanwezig, een gezellige dolle boel dus!!!

Aanvang: 13:30. Locatie: Morshuis (voorcafé!). Einde om ong. 18:00.

« Terug Naar totaallijst »