Realisatie: Lucas IT B.V.
Optocht
Social
Steek blauw  Rabobank Clubkas Campagne - stem op de Alberger Bokke
Geplaatst: 02-05-2017


Rabobank Noord en West Twente stelt € 175.000,- beschikbaar voor verenigingen en stichtingen in de regio. Daarvoor organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne, waaraan ook CV de Alberger Bökke meedoet.

Van dinsdag 2 mei tot en met maandag 22 mei mogen klanten van Rabobank Noord en West Twente drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde. Voor elke stem die op CV de Alberger Bökke wordt uitgebracht, ontvangen we een deel van het beschikbare bedrag. Elke stem is dus geld waard!

Direct stemmen? Klik snel op: https://www.mijnbankenik.nl/nwt/clubkascampagne?
Het geld zullen we geheel besteden aan geluidsapparatuur voor onze gala’s. Een deel is aan vervanging toe en daarnaast willen we jaarlijks kosten besparen door minder onderdelen te huren. Op die manier blijft de hoge kwaliteit van onze gala’s gewaarborgd en kunnen we de toegangsprijs zo laag mogelijk houden. Ook willen we de gratis toegang voor ouderen en gehandicapten graag handhaven.

Kijk voor meer informatie en een oproep van enkele plaatselijke artiesten op onze
Facebookpagina: www.facebook.com/albergerbokke . Via een link op deze pagina kun je ook je stem uitbrengen.

Via https://www.mijnbankenik.nl/nwt/clubkascampagne?  kan je direct een stem uitbrengen. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden zoveel mogelijk stemmen geven aan CV de Alberger Bökke. Daarmee blijven we ook in de toekomst verzekerd van een geweldige gala!

Bedankt voor jouw steun!
CV de Alberger Bökke
« Terug Naar totaallijst »