Realisatie: Lucas IT B.V.
Optocht
Social
Steek blauw  Sleutelprins gemeente Tubbergen bekend: Prins Arjan en Sik Evert nieuwe hoogheden
Geplaatst: 13-11-2017

-PERSBERICHT-

Sleutelprins gemeente Tubbergen bekend:
Prins Arjan en Sik Evert nieuwe hoogheden Alberger Bökke.

Albergen
Op zaterdag de elfde van de elfde vond in Residentie de Vette Bok (zaal Morshuis) de opkomst van de nieuwe Hoogheden van de Alberger Bökke plaats.

Na het vertonen van een spectaculaire film, sprongen Prins Arjan (Lucas) en Sik Evert (Haarman) door het doek, gevolgd door de Hofdames Lilian en Monica. Prins Arjan zwaait het komende jaar niet alleen de scepter over de Alberger Bökke, hij is ook de Sleutelprins van de gemeente.

Bekende gezichten
Binnen de Alberger Bökke zijn Prins Arjan en Hofdame Lilian geen onbekenden. De Prins is al vele jaren lid van de Raad van Elf en hij zit, samen met Lilian, in het bestuur. Ook zitten beiden in verschillende commissies van de vereniging.  Verder was Arjan jarenlang de toetsenist van de Hofband en is hij nog actief lid van dweilorkest Boet’n Aodem. Buiten de carnaval is Prins Arjan vooral bekend als mede-eigenaar van Lucas IT, automatisering.
Sik Evert is tevens lid van Boet’n Aodem en vanaf het begin betrokken bij de organisatie van het Noaberfeest. In het dagelijkse leven kennen velen hem als eigenaar van garage Haarman.

Goede doel
In zijn proclamatie maakte de Prins de Tukkerstocht  als het Goede Doel bekend. Dit welbekende wandelevenement kent in 2018 zijn 55e editie, voor carnavalsbegrippen een jubileumjaar.

De Hoogheden gaan in hun regeringsjaar o.a. buttons verkopen, waarmee de organisatie financieel gesteund wordt. Mensen die de button aanschaffen, kunnen hiermee gratis meelopen met de Tukkerstocht op 8 april van het komende jaar.

« Terug Naar totaallijst »