Realisatie: Lucas IT B.V.
Optocht
Social
Steek blauw  Inwoners Bokknlaand ontvangen 48e Bokkenblad
Geplaatst: 13-01-2018

De inwoners van Albergen kunnen weer genieten van het Bokk’nblad van de Alberger Bökke en de Bokk’n Hörnkes. Meer dan 1500 exemplaren werden er afgelopen zaterdag huis-aan-huis verspreid door de leden van beide carnavalsverenigingen. Ook bij de vele adverteerders werd een exemplaar bezorgd.

Ook is deze online te downloaden via >> DEZE LINK <<

Eerste exemplaar
Op donderdag 11 januari ontvingen Prins Arjan en Jeugdprins Wessel en hun gevolg de eerste exemplaren van het Bokk’nblad uit handen van Marga Visschedijk. Dat gebeurde traditiegetrouw bij Fraans Marie, waar dweilorkest La Bella Bok en DJ Othmar voor de juiste stemming zorgden. 

In haar openingswoord bedankte Marga de vele medewerkers. Er werd afscheid genomen van Lieke Knook, die na vele jaren stopt als redactielid. Ook Prins Arjan en Jeugdprins Wessel bedankten alle medewerkers voor hun inzet. Beiden waren vol lof over het prachtige resultaat.
Verspreiding

Fraans Marie was tevens de uitvalsbasis voor de bezorging op zaterdag. Dankzij de vele helpende handen, was het rondbrengen binnen een paar uur geklaard. Na afloop was er voor alle bezorgers warme chocolademelk en heerlijke erwtensoep in het voorcafé.

« Terug Naar totaallijst »