Realisatie: Lucas IT B.V.
Optocht
Social
Steek blauw  Narrenbal en Kindercarnaval!
Geplaatst: 20-02-2009

NARRENBAL:

Een commissie bestaande uit leden van c.v. de Alberger Bökke heeft alles in het werk gesteld om de inwoners van Albergen te trakteren op een spetterende carnavalsavond. Dit wordt georganiseerd in de hal naast café Morshuis op zaterdag 21 februari a.s.

De commissie heeft in een vroegtijdig stadium de Tu-Ta-Tuut Roadshow weten vast te leggen. Deze succescolle 2 mans formatie laat oude tijden herleven, hedendaagse sterren opnieuw stralen en brengen een uitgebreid repertoire ten gehore. Daarnaast zorgen ze tussendoor voor de discoklanken en carnavalsschlagers.

De feestelijke versierde hal bij morshuis is omgetoverd tot een waar bruin café en zal voornamelijk een rode uitstraling hebben. "ROOD" zal ook het thema zijn van deze avond en de commissie zou het leuk vinden dat iedereen zo veel mogelijk in rode uitsodding zal verschijnen. Dit is overigens geen verplichting.

De drank zal rijkelijk vloeien, want om de kosten hoeft men niet weg te blijven. We hanteren ook dit jaar weer een All-In prijs van € 20,- per persoon. Voor dit bedrag kan van 21:00 tot 1:00 alle soorten drank worden besteld. Tussendoor zal de commissie zorgen voor een aantal warme hapjes. De deuren gaan open vanaf 20:30 uur. Dit is dus een uitgelezen avond om gezellig carnaval te vieren en dat willen we toch in ons dorp. De commissie hoopt dat verschillende buurten/wijken van deze onvervalste carnavalsvond gebruik zullen maken en in allerlei feestelijke uitdossingen zullen verschijnen.

Al met al belooft het dus een spectaculaire avond te worden en nodigen Prins Sjef en Sik Arjan, hofdames Estrild & Lilian met de R.v.11 alle carnavalsvierders uit om dit Narrenbal tot een onvergetelijke avond te maken. De commissie heeft er in ieder geval veel vertrouwen in en rekent op uw komst!


KINDERCARNAVAL:

A.s. zondag 22 februari is het weer zo ver. Die dag wordt er in Albergen weer een reuze gezellig kindercarnavalsfeest gevierd. De festiviteiten worden begonnen met een optocht. Het verzamelen is vanaf 13:45 uur bij basisschool Kadoes en de stoet vertrekt om 14:00 uur richting zaal morshuis via De Weer, Venmoat, Kapittelhuisstraat, Refterstraat, Hobergenstraat, Zenderseweg en de Ootmarsumseweg.

Voor alle kinderen t/m de basisschool leeftijd bedragen de deelnamekosten € 2,50.
Helaas is het om 17:00 al weer afgelopen.

De aanwonenden langs de optochtroute wordt vriendelijke verzicht geen auto's te plaasten op deze route.


« Terug Naar totaallijst »