Realisatie: Lucas IT B.V.
Optocht
Social
Steek blauw  Datum Stetkesavond bekend!
Geplaatst: 30-03-2009

Hallo tijdelijk pauzerende carnavalisten,

Nu een ieder weer een beetje tot rust zal zijn gekomen, denken wij dat het tijd wordt om de jaarlijkse traditie van de stetkesavond weer op de agenda te zetten. Wij denken met zaterdag 23 mei 2009 een mooie avond te hebben geprikt, omdat het dan mooi weer wordt.

M.a.w. zaterdag 23 mei 2009, vanaf 20.30 uur zijn jullie van harte welkom bij huize Lucas, Zondermansweg 8 te Albergen.

En voor deze avond hebben we een geweldige verrassing in petto, namelijk een live optreden van onze Hofband (The Cameltoes)!

Omdat we van verschillende kanten de nodige suggesties hoorden hebben we het volgende bedacht: om de eigenlijke bedoeling van stetkesavond weer iets terug te halen, lijkt het ons leuk dat jullie voor wat hapjes (dus niet alles zoutjes, maar wat meer lekkere dingetjes) zorgen, dan zorgen wij voor de drank. (dit lijkt ons wat makkelijker i.v.m. het koel houden). Voor de kosten van de drank vragen we een kleine bijdrage, namelijk € 7,- per persoon. Trouwens, we doen dan geen koffie meer.

Opgeven graag voor 1 mei 2009: Dit kan telefonisch 0546-441987 of per mail: sjefhagel@home.nl. Natuurlijk mag je ook de postbode langs sturen.

We hopen dat jullie allemaal komen.

Groetjes vanuit het zwarte gat,
Sjef, Arjan, Estrild en Lilian

« Terug Naar totaallijst »