Realisatie: Lucas IT B.V.
Optocht
Social
Steek blauw  Podium Info & Generale repetitie
Geplaatst: 27-01-2010

Beste Kerngroepleden & Jeugdleden,

In verband met het overlijden van Dhr. Dr. A. Hehenkamp zijn we helaas genoodzaakt om het podium en alle toebehoren weer uit de zaal bij Morshuis te halen. De begrafenis vind namelijk as donderdag plaats en is voor ca. 450 genodigden.

Vandaar dat we graag een beroep om een ieder willen doen aangezien we hierdoor in flinke tijdsnood komen. Wanneer je dus ook maar even tijd hebt kun je je melden bij onderstaande mensen op de aangegeven tijden:

Podium eruit halen op dinsdagavond vanaf 18.00 uur bij Morshuis
Elektrisch gedeelte melden bij Gerard Ensink. Podium melden bij Johan Schlepers of Michael Bats.

Podium weer opbouwen op donderdagmiddag/ avond/ nacht vanaf 17.00 uur bij Morshuis in het voorcafé bij elkaar komen.
Elektrisch gedeelte melden bij Gerard Ensink. Podium melden bij Johan Schlepers of Michael Bats.

Raad van 11 & Jeugdraad zijn zelf verantwoordelijk voor de engelenbak en deze MOET af.
Versieren zal tevens op donderdag plaatsvinden vanaf 19.00 uur, melden bij Elly Fleerkotte

We moeten echt even met zijn allen de schouders eronder zetten zodat we toch op vrijdagavond een spetterende galavoorstelling kunnen neerzetten.
Ik zou zeggen: VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Er zal dus GEEN generale repetitie plaats vinden.

Mochten er artiesten zijn die toch perse hun act op het podium willen oefenen dan is dit eventueel op vrijdag mogelijk. Hiervoor moet je dan even contact opnemen met Estrild Hagel of Marloes Oude Breuil- Braamhaar.

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met ondergetekende of een ander bestuurslid.

Groeten Wendy ter Haar- Oude Nijhuis
Secretariaat CV de Alberger Bokke


Generale Repetitie

Beste artiesten,
 
Zoals jullie weten is er donderdagavond geen generale repetitie. Wel is het mogelijk om vrijdag overdag op het podium te oefenen.
Ik weet dat de dansmariekes in ieder geval graag op het podium willen oefenen. Ik weet niet of zij bijv. 's morgens al tijd hebben. Dan zou het podium in ieder geval vrij zijn.
Daarnaast willen wij 's middags vanaf ongeveer 14.00 uur toch graag dat zoveel mogelijk artiesten langs komen om even te testen, overleggen met geluid, licht etc..

De mensen van het licht, geluid etc. zijn dan ook aanwezig. We proberen op deze manier toch alsnog een soort generale repetitie te organiseren. Wel is het zo dat ook de hofband en de bokkenjagers moeten soundchecken, maar dat zal pas later in de middag zijn.
Het is niet meer mogelijk om een tijdindeling te maken aangezien ik ook niet weet of mensen nog moeten werken, naar school moeten etc..

Ik zou het wel fijn vinden als jullie mij even willen laten weten of je komt en hoe laat je ongeveer kunt. Het kan dus wel zijn dat je dan even moet wachten maar dat is helaas niet anders.
 
Ik hoop dat we het op deze manier toch enigszins opgelost hebben en heb er alle vertrouwen in dat we dan toch een geweldige vrijdagavond voorstelling kunnen neerzetten.
 
Groetjes en tot vrijdag,
 
namens de galacommissie, 
Estrild

« Terug Naar totaallijst »