Realisatie: Lucas IT B.V.
Optocht
Social
Steek blauw  Narrenbal & Kindercarnaval
Geplaatst: 10-02-2010

Narrenbal

Carnavalsvereniging De Alberger Bökke vier op deze zaterdagavond haar jaarlijkse Narrenbal. Het feest is in de feestelijk versierde bierschuur van residentie Morshuis aan de Ootmarsumseweg.

De Narrenbal Commissie contracteert elk jaar een artiest of groep. Zij staan garant voor een avondvullend muziekprogramma.

Jong en oud zijn deze avond van harte welkom. Het Narrenbal is geschikt voor mensen uit een buurt die samen carnaval willen vieren.

Aanvang: 20:30. Locatie: Morshuis (bierschuur/hal).
Thema: GEEL! (carnavalesk)
Kosten: € 20,- (all-in!)


Kindercarnaval & Kinderoptocht

Kindercarnaval bij de Alberger Bökke is Super! Het gezellige Albergse carnavalsfeest wordt op deze zondag nog eens dunnetjes overgedaan door de basisschoolkinderen en hun ouders.

Het is een traditie in Albergen om een week na het plaatselijke carnavalsweekeinde, een carnavalsmiddag speciaal voor de kinderen te houden. Deze middag begon met een optocht door het dorp en werd vervolgens afgesloten met een feest in de hal (bierschuur) naast residentie Morshuis.

Een bont gezelschap van verklede kinderen vertrekt vanaf basisschool Kadoes in een optocht naar Morshuis. Langs de route wordt deze vrolijke meute bewonderd en enthousiast begroet door ouders, familieleden, kennissen en andere belangstellenden. Onder begeleiding van feestelijke muziek lopen uiteraard ook de Prins en zijn Sik met de hofdames mee. De Schooljonker en Sik van Kadoes doen ook mee. 

Aangekomen bij Morshuis zorgen een kinderdisco en een optreden van de Dansmariekes er telkens weer voor dat het een vrolijke boel wordt. Dit feest wordt compleet gemaakt met drinken, een suikerspin, een snoepzak, een presentje én patat. Kortom, dé ingrediënten voor een middagje vol vermaak. Aan het eind van de middag worden de prijzen van de kinderoptocht uitgereikt.

Aanvang: 14:30. Locatie: Bassischool Kadoes & Morshuis (hal/bierschuur)

« Terug Naar totaallijst »