Realisatie: Lucas IT B.V.
Optocht
Social
Steek blauw  Dolle Dwaze Dweil Dinsdag
Geplaatst: 15-02-2010

De Dolle Dwaze Dweilsindag in het voorcafé van Morshuis!
Beste Muziekvrienden en Carnavalsvierders,

Graag willen wij jullie uitnodigen voor het dweilfeest op 16 februari a.s. bij zaal Morshuis in Albergen. Dit betreft de (4D's) Dolle Dwaze Dweil Dinsdag. Aanvang 13:30.

Deze middag wordt georganiseerd door dweilorkest Boet'n Aodem uit Albergen ( http://www.boetnaodem.nl/ ).

Veel carnavalsverenigingen en dweilorkesten gaan op deze dag op pad  in de regio om bij diverse carnavalsverenigingen en vooral café's even  te dweilen.

Kom dus ook naar cafe Morshuis en LET OP:
DIT JAAR WEER IN HET VOORCAFE EN DUS NIET IN DE HAL ACHTER OP HET TERREIN. HET GAAT DUS EXTRA GEZELLIG WORDEN!!

Omdat het de laatste dag van het carnavalsseizoen is en we er een heus spektakel van willen maken zijn de eerste 100 bonnen (nog steeds) voor  €100,- (per vereniging/dweilorkest).

Wij hopen te kunnen rekenen op jullie komst. Graag zouden wij het even horen als jullie de Dolle Dwaze Dweil Dinsdag bezoeken!

Contactpersoon: Peter Stephan: 06-53156606info@boetnaodem.nl

16 februari a.s. is het weer zover!!! De Dolle Dwaze Dweildinsdag!! Bij Morshuis gaat het dak eraf. Een bont spektakel van dweilorkesten brengen hun nieuwste nummers enthousiast ten gehore. De DDDD wordt gehouden op DINSDAG 16 FEBRUARI 2010; dé dinsdag na Rosenmontag)...

Iedreen is van harte welkom vanaf 13:30 bij Café-zalencentrum Morshuis te Albergen.

Kom volgend jaar met ons meeblazen op dit geweldige dweilfestival! Naast de vele andere dweilorkesten zijn er vele carnavalsverenigingen uit de buurt met hun prinsen, adjudanten en leden aanwezig, een gezellige dolle boel dus!!!

« Terug Naar totaallijst »