Realisatie: Lucas IT B.V.
Optocht
Social
Steek blauw  Terugblik Opening Residentie
Geplaatst: 26-01-2011

De carnavalsverenigingen De Alberger Bökke en De Bokk'n Hörnkes hebben op zondag 16 januari de residentie voor het komende carnaval geopend.

De dag startte met een viering in de parochiekerk, die geheel in het teken stond van het carnaval. Jongerenkoor Cantiamo en dweilorkest La Bella Bok zorgden daarbij voor de muzikale opluistering. Ook Schooljonker Cas, Sik'ke Nikki en de Raad van Elf van basisschool Kadoes hadden een aandeel in deze sfeervolle viering.

Vervolgens onthulden de hoogheden traditioneel hun bord aan de gevel van residentie Morshuis. Als eerste Jeugdprins Jorn en Sik Wout met hun Hofdame Manon, namens De Bokk'n Hörnkes.  Daarna was het de beurt aan Prins Othmar I , Sik Pedro en de Hofdames Mariska en Christel van de Alberger Bökke. Aansluitend op deze officiële opening stond er binnen een uitgebreide lunch klaar. Behalve de leden van de Alberger Bökke, waren daarbij ook talrijke familieleden, buren en vrienden van de hoogheden uitgenodigd.

De presentatie van het middagprogramma was in de vakkundige handen van Thijs Kemperink, discotheek Delight verzorgde het geluid en de muziek. Na de gebruikelijke toespraken, werden de verschillende mutaties doorgevoerd en de onderscheidingen uitgedeeld. Dit jaar gebeurde dat op een ludieke en levendige wijze, middels een quiz voor alle aanwezigen. La Bella Bok zorgde voor nog meer stemming en bij de binnenkomst van de Jeugdprins met zijn gevolg, ging het feest helemaal los.

Na afloop van alle plechtigheden werd er dan ook nog even flink doorgevierd. Gezien de wijze waarop dat gebeurde, belooft het weer een bijzonder gezellig carnavalsjaar te worden.

Bron: Perburo Oude Breuil.

« Terug Naar totaallijst »