Realisatie: Lucas IT B.V.
Optocht
Social
Steek blauw 
Geplaatst: 18-02-2011

Op 27 februari is er voor de deelnemers aan de carnavalsoptocht van de Alberger Bökke weer flink wat prijzengeld te verdelen. Voor de winnaar ligt er maar liefst een cheque van €700,- klaar en ook voor de overige prijzen is er een aanzienlijk geldbedrag beschikbaar.

Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal plaatselijke ondernemers die afgelopen zaterdag 5 februari bijeenkwamen in Café Fraans Marie. Daar werden sponsorcontracten

getekend door de hoofdsponsoren De Pannenloods Bouwmaterialen en Sierbestrating, Café Zalen Partyservice Morshuis en Lucas IT Automatisering Telecom en Internet. Vervolgens was het de beurt aan de co-sponsoren Café Restaurant Fraans Marie en Bouwbedrijf Pedro Kemna. Als laatste zette voorzitter Gérard Wagemans van de Alberger Bökke zijn handtekening onder de overeenkomsten.

Namens de optochtcommissie bedankte Walter Lansink alle sponsoren voor hun bijdrage. Door hun steun is het ook dit jaar weer mogelijk om het prijzengeld op het gewenste niveau te houden. De afgelopen jaren is gebleken dat dit de kwaliteit van de eerste grote carnavalsoptocht van Twente enorm ten goede komt.

« Terug Naar totaallijst »