Realisatie: Lucas IT B.V.
Optocht
Social
Steek blauw 
Geplaatst: 25-02-2011

Zaterdag 5 maart organiseert carnavalsvereniging de Alberger Bökke haar jaarlijkse Narrenbal in residentie Morshuis. Dit  jaar wordt het feest gevierd in The Library van het zalencentrum, dat voor deze gelegenheid op passende wijze versierd zal worden.

Het thema voor 2011 is ‘Oh Oh Albergen' geïnspireerd op de welbekende TV-serie ‘Oh Oh Cherso'. In de afgelopen jaren is het Narrenbal uitgegroeid tot een spetterende carnavalsavond, dat als één van de hoogtepunten wordt beschouwd binnen het activiteitenprogramma van de Alberger Bökke.

De commissie is er in geslaagd om de plaatselijke band The Cameltoes vast te leggen. Deze groep maakte jarenlang furore als het Hofkoor van de Alberger Bökke. Tijdens de gala's vermaakten zij het publiek met eigen geschreven nummers over het dorp en de mensen uit Albergen. Ongetwijfeld zullen er tijdens het Narrenbal nog een aantal van deze nummers ten gehore worden gebracht, ter afwisseling van de rock- en popmuziek uit de jaren 80 en 90. In de pauzes zal discotheek Thies de gasten met zijn discoklanken onderhouden.

Zowel jong als oud zijn op deze avond van harte welkom. De afgelopen jaren bleek het Narrenbal uitermate geschikt om met de buurt of de vriendengroep gezellig carnaval te vieren. De zaal is open vanaf 20.30 uur, het feest begint om 21.00 uur. Tot 01.00 uur kunt u dan tegen een all-in prijs van €20,- vrij drinken. Tussendoor komen de leden van de commissie een aantal keren langs met warme hapjes en op de praattafels staan de borrelnootjes op u te wachten.

Het zou leuk zijn als u op deze avond carnavalesk gekleed komt, bij voorkeur passend bij het thema. Dit is echter geen vereiste.

« Terug Naar totaallijst »