Realisatie: Lucas IT B.V.
Optocht
Social
Steek blauw  Mega Prinsopkomst 11-11-11
Geplaatst: 04-10-2011

Eénmalig: 11-11-'11 groot Bokk'nfeest!

Op de elfde van de elfde is het weer tijd voor een nieuw Carnavalstijdperk!

Zoals wij reeds aan jullie bericht hebben zijn wij CV de Alberger Bökke en JCV de Bokk'n Hörnkes voornemens om op vrijdag 11-11-2011 eenmalig een mega Bokk'n Carnavalsfeest te organiseren in onze residentie De Vette Bok.

Wij zouden jullie natuurlijk graag verwelkomen want zonder gasten geen feest. Aan de deur een warm onthaal met een origineel Bokk'n drankje. Binnen gekomen zijn er kuierhook'n, om eens gezellig bij te kletsen met de Noaber Carnavals Verenigingen.

In de grote zaal gaat het dak eraf! Geweldige DJ's zullen aanwezig zijn om jullie weer eens even flink uit de Carnavalsplaat te laten gaan en natuurlijk zal het gerstenat rijkelijk vloeien.

Op deze avond zullen wij afscheid nemen van Prins Othmar I, Sik Pedro met hun hofdames Mariska & Christel en Jeugdprins Jorn I, sik Wout en hofdame Manon. Uiteraard zullen op grandioze wijze onze Nieuwe Hoogheden hun opwachting maken!

Graag nodigen wij jullie allen uit om hierbij aanwezig te zijn. Het beloofd een super gezellige avond te worden voor jong en oud. De zaal is open vanaf 20.30 uur.

Met carnavaleske groeten en alvast een goed carnavalsseizoen toegewenst,

CV De Alberger Bökke                                 
JCV De Bokk'n Hörnkes

PS: dresscode, graag feestelijk gekleed komen...

« Terug Naar totaallijst »