Regeringsjoar 2023-2024

Prins arjan II en Sik Mart

‘Met diss’n jager en crosser op ‘n Bokk’nstal, viert wie vol gas carnaval’

Afscheid juryleden C.V. Alberger Bökke

Op 12 februari heeft de 50e grote Twentse Carnavalsoptocht van de Alberger Bökke plaatsgevonden. Tijdens de evaluatievergadering is hier samen met alle juryleden uitgebreid bij stilgestaan en zijn bevindingen over en weer gedeeld.

Na drie jaar niet gejureerd te kunnen hebben, kon de jury eindelijk weer hun oordeel vellen over de vele deelnemers. Iedereen had er weer veel zin in, maar vond het ook spannend! Het was een mooie optocht, alles verliep vlekkeloos en dat maakte de onderlinge sfeer goed.

Tijdens deze evaluatievergadering is er afscheid genomen van twee juryleden. Herma Smoes en Elly Grob werden door de voorzitter extra in het zonnetje gezet en kregen een presentje en een mooie bos bloemen uitgereikt.

Beide dames waren als jurylid 22 jaar betrokken bij de optocht van de Alberger Bökke. Samen hebben ze heel veel deelnemers beoordeeld. Wanneer er kinderen mee deden hadden zij altijd snoepjes bij zich om uit te delen.

Na 22 jaar vonden beide dames het mooi geweest. Nu is er een mooie club van juryleden. De laatste jaren zijn vooral veel goede ontwikkelingen geweest die hebben bijgedragen aan een kwalitatief hoogwaardige optocht.

Namens C.V. de Alberger Bökke; Herma en Elly bedankt voor jullie jarenlange belangeloze inzet.
We zien jullie de komende jaren graag als toeschouwer terug!