Regeringsjoar 2018-2019

Prins Roy I en Sik Martin

'Met ne Sik en'n Bok van't zelfde blood, koom't met Carnaval wa good'

Gala-avonden

De gala-avonden 2020 worden gehouden op:

  • donderdag 30 januari 2020 (19.30 uur – gratis toegang senioren en gehandicapten);
  • vrijdag 31 januari 2020 (20.00 uur);
  • zaterdag 1 februari 2020 (20.00 uur);
  • zondag 2 februari 2020 (13.30 uur – tevens afsluiting gala-weekend met grandioze afterparty). 

Op de donderdagavond hebben ouderen en gehandicapten gratis toegang. Er worden voor deze avond ook reguliere kaarten verkocht. Voor de ouderen en gehandicapten en hun eventuele begeleiders worden er tafels vrijgehouden, dus vooraf reserveren is voor hen niet nodig.

Het Albergse carnavalsgala heeft elk jaar, de nodige verrassingen in petto. Naast de ‘oude bekenden’ staan ook altijd nieuwe talenten op de planken. Traditiegetrouw openen de voorzitter en president van de vereniging het gala. Daarna is de baan vrij voor de opkomst van de Prins, Sik & Hofdames.

De voorstellingen zitten boordevol sketches, niet in de laatste plaats over zaken die het eigen volk’ aan gaan. Het resultaat zijn optredens, vol met vernieuwende en verrassende elementen. Met de ludieke optredens krijgen de gala-artiesten elk jaar de lachers ruimschoots op hun hand. Tevens verzorgen de Dansmariekes een Spetterende dansshow. De sfeer wordt ook gezet met diverse playback-acts en live nummers, met als finalelied ‘Ons mooie Alberg’.

Elk jaar een spetterende show! Locatie: Morshuis.

Leden- en Gala-Kaartencommissie:

Jacky Bijen (06-13901042), Herald Degger en Bernadette Haarhuis.