Regeringsjoar 2022-2023

Prins Gilbert en Sik arjan

'A'j achterum kiekt, zee'j veur oe niks!'

Raad de Prins 2022-2023

>> Lonneke Beld winnaar ‘Raad de Prins’ (tevens uitleg over de aanwijzingen (klik hier)<<

Wie raadt de Prins en Sik van de Alberger Bökke?
De eerste aanwijzing: ‘Groen, maar geen groentje’.
De tweede aanwijzing: ‘Rood, oranje, geel of groen, tehoop nog veel te doen’.
De derde aanwijzing: ‘Thans noord, vroeger zuid, qua waterlinie maakt het niets uit’.
De vierde aanwijzing: ‘Aanwijzingen gevolgd, financieel gewin is gegarandeerd’.

Klik hier voor alle aanwijzingen.

Vul het deelname formulier in (gratis deelname), klik hier.


Wie raadt de Prins en Sik van de Alberger Bökke?

Carnavalsvereniging de Alberger Bökke maakt zich op voor een wisseling van de wacht.

Wie wordt de nieuwe Prins?
De opvolgers staan inmiddels in de startblokken. Wie het zijn is uiteraard nog een groot geheim. Wel zal de vereniging alvast een tipje van de sluier oplichten, door het geven van aanwijzingen. Zoals ieder jaar, wordt daar een prijsvraag aan verbonden.

Cryptische omschrijvingen

In de vier weken voorafgaand aan de opkomst, zullen er cryptische omschrijvingen op onze website worden geplaatst. De eerste omschrijving wordt eveneens onderaan dit artikel vermeld. Houd daarna de site goed in de gaten, want er volgen nog drie extra aanwijzingen.

Spelregels

Op de site staan ook de spelregels voor de deelnemers. Het alleen maar raden van de juiste namen zal niet voldoende zijn om de prijs te winnen. Daarvoor moet je ook bonuspunten behalen, door cryptische omschrijvingen te verklaren. Wie als eerste de nieuwe Prins en Sik raadt, krijgt ook extra punten. Voor de winnaar ligt een cheque van 25 euro klaar.

Zo vaak meedoen als u wilt

Op deze site is ook het formulier te vinden, via: [ DEZE LINK ].

Dat is op dit moment al mogelijk. Formulieren met alleen namen zijn niet geldig. Om wild gokken te voorkomen moet er ook een verklaring voor één of meerdere cryptische omschrijvingen worden gegeven. Tot op de dag van de opkomst kunnen er formulieren ingezonden worden. Deze moeten dan wel vóór 12.00 uur binnen zijn. Het maakt niet uit hoeveel formulieren je inzendt.

De eerste aanwijzing

Door de cryptische omschrijvingen op de juiste wijze te interpreteren, kan men de namen raden. We dagen iedereen uit om hier de hersenen over te breken. Stuur het formulier op en misschien ontvang je dan wel binnenkort de cheque uit handen van de Prins die je hebt geraden. We wensen je alvast succes met deze eerste aanwijzing: ‘Groen, maar geen groentje’.

De rest van de aanwijzingen: [ VIA DEZE LINK ].

Ik weet het!