Regeringsjoar 2023-2024

Prins arjan II en Sik Mart

‘Met diss’n jager en crosser op ‘n Bokk’nstal, viert wie vol gas carnaval’

Prins en Sik

Prins Arjan II (Oude Nijhuis) en zijn Sik Mart (Schepers) plus natuurlijk hun hofdames Marieke en Marieke, regeren in het 54e jaar 2023-2024 over c.v. de Alberger Bökke.

Arjan en Mart zijn geboren en getogen Albergernaren en zaten jarenlang in de Raad van 11. Bekende gezichten binnen de Alberger Bökke dus. Mart heeft daar ook al jarenlang zitting in het bestuur. Arjan is elektricien bij Klumpers in Albergen en is in zijn vrije tijd druk met de jacht. Mart werkt al 21 jaar bij Schipper Techniek en crosst graag op de motor. Dit verklaart meteen de wijze, waarop beide heren opkwamen.

Hofdame Marieke (Blankenvoort) komt uit Tubbergen en werkt als raadsonderzoeker bij de Raad voor de Kinderbescherming. Samen met Arjan doet ze vrijwilligerswerk voor de Tukkers voetbal en handbal. De tweede Marieke (Wools) is afkomstig uit Bornerbroek en is werkzaam als commercieel medewerker bij Barprofessional in Harbrinkhoek. Binnen de Alberger Bökke is ze actief voor de sponsorcommissie.

Jeugdprins Dirk (Egberink) en zijn Sik Jord (van der Aa) met hofdames Merle en Geeke regeren over J.V.C. de Bokk’n Hörnkes. Alaaf!