Regeringsjoar 2022-2023

Prins Gilbert en Sik arjan

'A'j achterum kiekt, zee'j veur oe niks!'

Albergen ontvangt 49e Bokk’nblad

De inwoners van Albergen kunnen weer genieten van het Bokk’nblad van de Alberger Bökke en de Bokk’n Hörnkes. Meer dan 1500 exemplaren werden er afgelopen zaterdag huis-aan-huis verspreid door de leden van beide carnavalsverenigingen. Ook bij de vele adverteerders werd een exemplaar bezorgd.

Eerste exemplaar
Op donderdag 10 januari ontvingen Prins Roy en Jeugdprins Bart en hun gevolg de eerste exemplaren van het Bokk’nblad uit handen van Marga Visschedijk. Dat gebeurde traditiegetrouw bij Fraans Marie, waar dweilorkest La Bella Bok en DJ Othmar voor de juiste stemming zorgden. In haar openingswoord bedankte Marga Visschedijk de vele medewerkers. Ook Prins Roy en Jeugdprins Bart bedankten alle schrijvers, correctoren en redactieleden voor hun inzet. Daarbij werden Frank en Marga Visschedijk nog even speciaal geroemd voor hun creativiteit en de prachtige foto’s. “Ieder jaar levert dat weer een prachtig resultaat op”, sprak Prins Roy.

Verspreiding
Fraans Marie was tevens de uitvalsbasis voor de bezorging op zaterdag. Dankzij de vele helpende handen, was het rondbrengen binnen een paar uur geklaard. Na afloop was er voor alle bezorgers warme chocolademelk en heerlijke erwtensoep in het voorcafé.