Regeringsjoar 2023-2024

Prins arjan II en Sik Mart

‘Met diss’n jager en crosser op ‘n Bokk’nstal, viert wie vol gas carnaval’

Alberger Bökke blij met elke stem Rabo ClubSupport

ALBERGEN – Er kan gestemd worden voor Rabo ClubSupport! Met dit initiatief, dat voorheen als Clubkas Campagne door het leven ging, wil de Rabobank lokale verenigingen financieel ondersteunen. De stemperiode loopt van maandag 4 september tot en met dinsdag 26 september en het is ook mogelijk om een stem op De Alberger Bökke uit te brengen. De Albergse carnavalsverenging gebruikt de bijdrage van Rabo ClubSupport voor de bouw van een nieuwe prinsenwagen.

“Om als vereniging toekomstbestendig te zijn is de bouw van een nieuwe prinsenwagen noodzakelijk. Op die manier kunnen we onze hoogheden en hun gevolg op passende wijze en met trots blijven rondrijden tijdens de optochten”, legt voorzitter Herald Degger uit. “Er wordt veel met zelfwerkzaamheid gedaan maar dekking zoeken voor de fors gestegen materiaalkosten is een grote uitdaging. De financiële steun van Rabo ClubSupport is dan ook van harte welkom!” Komend seizoen is de optocht van De Alberger Bökke op zondag 4 februari.

Stemmen eenvoudig
Stemmen (alleen mogelijk voor leden van de Rabobank) in het kader van Rabo ClubSupport kan eenvoudig via de Rabo App of middels enkele klikken op www.rabobank.nl/clubsupport. Stem op het bestedingsdoel van de Alberger Bökke!