Regeringsjoar 2023-2024

Prins arjan II en Sik Mart

‘Met diss’n jager en crosser op ‘n Bokk’nstal, viert wie vol gas carnaval’

Alberger Bökke blij met elke stem Rabo ClubSupport

Er kan gestemd worden voor Rabo ClubSupport! Met dit initiatief, dat voorheen als Clubkas Campagne door het leven ging, wil de Rabobank lokale verenigingen financieel ondersteunen. De stemperiode loopt van maandag 5 september tot en met dinsdag 27 september en het is ook mogelijk om een stem op De Alberger Bökke uit te brengen. De Albergse carnavalsverenging gebruikt de bijdrage van Rabo ClubSupport voor de aanschaf van portofoons om daarmee de begeleiders van de optocht uit te rusten.

“Door gebruik te maken van portofoons kunnen onze begeleiders van de optocht makkelijker in een groep communiceren. Op die manier kan een bericht snel worden gedeeld en waar nodig daarop worden gehandeld. Dit draagt bij aan het verhogen van de veiligheid”, legt voorzitter Herald Degger uit. “Met een bijdrage van Rabo ClubSupport kan dit werkelijkheid worden.” Komend seizoen is de optocht van De Alberger Bökke op zondag 12 februari.

Stemmen eenvoudig
Stemmen (alleen mogelijk voor leden van de Rabobank) in het kader van Rabo ClubSupport kan eenvoudig via de Rabo App of middels enkele klikken op www.rabobank.nl/clubsupport. Stem op het bestedingsdoel van de Alberger Bökke!