Regeringsjoar 2022-2023

Prins Gilbert en Sik arjan

'A'j achterum kiekt, zee'j veur oe niks!'

Alberger Bökke gaat voor Kleintje gala

Er kan gestemd worden voor Rabo ClubSupport! Met dit initiatief, dat voorheen als Clubkas Campagne door het leven ging, wil de Rabobank lokale verenigingen financieel ondersteunen. De stemperiode loopt van maandag 4 oktober tot en met zondag 24 oktober en het is ook mogelijk om een stem op De Alberger Bökke uit te brengen. De Albergse carnavalsverenging wil de bijdrage van Rabo ClubSupport aanwenden om de commissie Kindercarnaval financieel te kunnen ondersteunen in hun plan om een Kleintje gala te houden.

“Omdat we in Albergen nog vele jaren carnaval willen vieren hebben we de jeugd hard nodig. Daarom willen we met een Kleintje gala de jeugd klaarstomen voor het grotere werk!”, legt voorzitter Herald Degger uit. “De commissie die het Kindercarnaval organiseert is het idee voor een gala momenteel aan het uitwerken. Met een bijdrage van Rabo ClubSupport kan dit mooie plan werkelijkheid worden.”

Stemmen eenvoudig
Stemmen (alleen mogelijk voor leden van de Rabobank) in het kader van Rabo ClubSupport kan eenvoudig via de Rabo App of middels enkele klikken op https://www.rabobank.nl/clubsupport. Stem op het bestedingsdoel van de Alberger Bökke!