Regeringsjoar 2022-2023

Prins Gilbert en Sik arjan

'A'j achterum kiekt, zee'j veur oe niks!'

Alberger Bökke zet zich in voor noodlijdende wagenbouwers

Er kan gestemd worden voor Rabo ClubSupport! Met dit initiatief, dat voorheen als Clubkas Campagne door het leven ging, wil de Rabobank lokale verenigingen financieel ondersteunen. De stemperiode loopt van maandag 5 oktober tot en met zondag 25 oktober en het is ook mogelijk om een stem op De Alberger Bökke uit te brengen. De Albergse carnavalsverenging wil de bijdrage van Rabo ClubSupport aanwenden voor de continuïteit van haar jaarlijkse optocht. Specifiek om wagenbouwgroepen te stimuleren om in deze onzekere tijd te blijven bouwen om zo de saamhorigheid die hoort bij deze cultuur te behouden.

“Met het geld van ClubSupport kan de wagenbouwers een steuntje in de rug worden gegeven, bijvoorbeeld middels een compensatie voor hun onvoorziene kosten”, legt voorzitter Herald Degger uit. “Deze kosten zijn ontstaan doordat dit jaar optochten moesten worden afgelast vanwege de storm en er komend seizoen geen optochten zijn vanwege het coronavirus.”

Stemmen eenvoudig
De Alberger Bökke wil haar vaste optochtdeelnemers in de toekomst graag weer verwelkomen. Zij gebruiken daarom dus de aanvraag bij de Rabobank om de wagenbouwverenigingen te stimuleren niet te stoppen met bouwen maar zich te blijven inzetten om zo in 2022 weer goed voor de dag te kunnen komen. Stemmen (alleen mogelijk voor klanten van de Rabobank) in het kader van Rabo ClubSupport kan eenvoudig via de Rabo App of middels enkele klikken op >>> www.rabobank.nl/clubsupport. <<< Stem op het bestedingsdoel van de Alberger Bökke!

Stemmen kan alleen als je lid bent van de Rabobank. Nog geen lid?
-Ga naar http://www.rabobank.nl of de Rabobank APP;
-Ga via ‘zelf regelen’ naar ‘mijn lidmaatschap’ en wordt lid.