Regeringsjoar 2022-2023

Prins Gilbert en Sik arjan

'A'j achterum kiekt, zee'j veur oe niks!'

De 45e editie van het Bokk’nblad 2022

Donderdag 17 februari werd bij Fraans Marie in Albergen het Bokk’nblad (BB) weer uitgereikt aan belangstellenden van de verenigingen. Dit jaar werden de eerste edities niet uitgereikt aan de nieuwe Hoogheden, maar aan de voorzitters van zowel CV de Alberger Bökke en de Bokk’n Hörnkes.

Met gezonde nieuwsgierigheid en veel plezier namen ze de 45e editie van het BB in ontvangst. Het magazine, waar het hele dorp hals reikend naar uitkijkt, belandt zaterdag de 19e in heel Albergen alsmede adverteerders buiten het dorp, op de deurmat. Leden buiten het dorp kunnen op vertoon van hun ledenkaart een BB ophalen bij het Pakhuis in Albergen.

De nieuwste editie van het BB is gevuld met ludieke verhalen, zo stellen wij onder andere de Albergse Adel aan jullie voor, duiken we dieper in de Corona Babyboom en stellen we de Albergse BBQ-Boys aan jullie voor. Daarnaast natuurlijk ook serieuzere stukken, zo gaan we in gesprek met de Albergse ‘Jomanda’s’ en is er een interview met Jos Schepers, bekend toneelschrijver van plaatselijke bodem. Het BB van dit jaar zal vergezeld gaan met een verhalenbundel van zijn hand.

Wij wensen iedereen veel leesplezier!
Het Bokk’nblad 2022 is via deze link ONLINE te lezen!