Regeringsjoar 2022-2023

Prins Gilbert en Sik arjan

'A'j achterum kiekt, zee'j veur oe niks!'

De Alberger Bökke brengt online gala ‘De Bokkenkuren in de Keet’ (online thuis én live in zaal morshuis)

*** Breaking news ***

Door de versoepelingen omtrent het Coronabeleid gaat op 26 februari a.s.
de zaal bij Café Morshuis ook OPEN tijdens de Online Gala.

U kunt dus thuis én LIVE in de zaal genieten van de Online Gala op een groot scherm!
Dat wordt reuze gezellig!

De Online Gala is te volgen via: http://www.twitch.tv/albergerbokke
#kuipersbedankt #hybridegala #debokislos #devettebok

————————————————-

‘Ik heb ’n zender, ‘n geheime zender’

Was het vorig jaar geen doorslaand succes? De allereerste online gala van Carnavalsvereniging De Alberger Bökke: De mooiste Bokkenkuren. Velen zaten thuis voor de buis te genieten van fantastisch beeldmateriaal uit de oude doos. Vanwege de nog steeds geldende Coronamaatregelen en het daverende succes van vorig jaar heeft het bestuur van De Alberger Bökke besloten op zaterdagavond 26 februari nogmaals een online gala te presenteren. Nu onder de noemer ‘De Bokkenkuren in de Keet’.

Om de trouwe leden en sponsoren toch iets te bieden ter compensatie van hun lidmaatschap en sponsoring hebben een aantal fanatieke carnavalisten binnen de vereniging de koppen bij elkaar gestoken om ook dit keer een vermakelijke online gala aan te kunnen bieden. Het wordt wederom genieten van oud- en recent beeldmateriaal met buuts die het verdienen nogmaals tentoon gesteld te worden.

Uitreiking Superbok
Hoogtepunt zal de uitreiking van de Superbok zijn. Deze prestigieuze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een inwoner(ster) van Albergen die een buitengewone bijdrage heeft geleverd aan het sociale en leefbare karakter van het dorp. Iemand die in of buiten de ‘spotlights’ zich inzet op welke manier dan ook om mensen te helpen of op een andere buitensporige manier voor de gemeenschap.

Geheime locaties
Het gevarieerde online gala wordt op zeer ludieke wijze gepresenteerd door een door de wol geverfd duo. Ze nemen de kijkers mee naar geheime locaties in Albergen die regionale bekendheid genieten. En ze laten een kijkje nemen in ruimtes die normaal gesproken voor iedereen gesloten blijven en waarvan het bestaan alleen via de ether bewezen wordt.

Spelshow
Bovendien krijgen de kijkers een heuse interactieve spelshow voorgeschoteld, waarvan de hoofdprijs nog tijdens de uitzending bij elkaar gesprokkeld moet worden door de winnaar. Er worden letters gepresenteerd die samen een woord vormen. Weet u het woord? App deze dan naar de organisatie samen met de locatie gegevens waar men zich bevindt. Bent u de eerste melder en is het woord correct, dan wordt u dezelfde avond nog thuis opgehaald en ‘losgelaten’ in ‘de Coop’ om in zestig seconden de prijs bij elkaar te sprokkelen. Een minuut gratis winkelen dus, en dat live te volgen door alle inwoners van Albergen. Voorwaarde is dat men direct beschikbaar is, woonachtig in Albergen en zich daadwerkelijk in Albergen bevindt ten tijde van de uitzending. Het telefoonnummer voor de appjes is: 06-34873209. Zet deze vast in de contacten om snel ‘het woord’ te kunnen appen.

Bitterballen
Ook tijdens deze tweede editie is er de gelegenheid om een versnapering te bestellen bij residentie De Vette Bok. Bitterballen worden in no-time bij de thuisbioscoop afgeleverd zodat het deze avond aan niets ontbreekt.

www.twitch.tv/albergerbokke
Wat te doen om dit nog nooit eerder vertoonde spektakel bij te wonen? Niet veel, inloggen via de link: www.twitch.tv/albergerbokke is voldoende. De uitzending op 26 februari start om 19.30 uur en de show begint om 20.00 uur. Carnavalsvereniging de Alberger Bökke wenst de kijkers een hilarische avond en veel plezier. Tevens spreken zij de wens uit om elkaar snel weer in levende lijve in de bokkenstal te kunnen ontmoeten.

Wat staat u nog te wachten na deze online gala?
De Alberger Bökke heeft nog meer voor haar leden georganiseerd! Zoals elk jaar zal óók dit jaar op 19 februari de mooie glossy het Bokk’nblad op iedere deurmat in Albergen vallen.

En sinds 25 januari zijn de coronamaatregelen versoepeld, hierna is de gala commissie razendsnel bij elkaar gekomen en krijgen alle leden een Boostergala aangeboden op 9 en 10 april om bij te wonen. Meer informatie hierover volgt later.