Regeringsjoar 2022-2023

Prins Gilbert en Sik arjan

'A'j achterum kiekt, zee'j veur oe niks!'

Jeugdprins Maarten Pouwels 1e leidt de Bokk’n Hörnkes

Vrijdag 22 november was het een drukte van belang in residentie de Vette Bok, café Morshuis in Albergen. Traditiegetrouw kwamen er enkele honderden belangstellenden naar de Prinsopkomst van de Albergse jeugdcarnavalsvereniging de Bokk’n Hörnkes. Vele leden van de Alberger Bökke, de Sjikkebökke en verschillende bevriende jeugdverenigingen uit de regio waren aanwezig. Eerst werd er om kwart over negen afscheid genomen van oud-Prins Bart (van der Aa), met zijn Sik Jasper (Lubbers) en hofdames. Om precies elf minuten over tien sprongen op spectaculaire wijze de 27e Hoogheden van de Bokk’n Hörnkes door het doek. Jeugdprins Maarten (Pouwels) en Jeugdsik Sander (Stroot) met hofdame Pam (Rolink) presenteerden zich aan het enthousiaste publiek.

Prins Maarten 1e is 24 jaar en in het dagelijks leven werkzaam bij Powerspex. Zoon van oud Hoogheid Prins Erik Pouwels.

Sik Sander is 24 jaar en eigenaar van Stroot Service Twente. Tevens is hij mede-eigenaar van pluimveebedrijf Stroot.

Als Hofdame heeft Sik Sander Pam (Rolink) aan zijn zijde. Zij is 26 jaar en wijkverpleegkundige bij Carint Reggeland. Ze heeft fotografie als hobby en geeft sportlessen bij Sportfeeling in Albergen.

Nadat de hoogheden en hofdame de vele felicitaties in ontvangst hadden genomen, bleef het onder de klanken van DJ Ties nog lang gezellig in de residentie.

Foto hoogheden: Fotostudio Visschedijk.