Regeringsjoar 2022-2023

Prins Gilbert en Sik arjan

'A'j achterum kiekt, zee'j veur oe niks!'

Kaartverkoop Gala-avonden Alberger Bökke wijzigt en start met een nieuwe formule

UPDATE: Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Gala carnavalsvereniging De Alberger Bökke

Van donderdag 2 tot en met zondag 5 februari a.s. is het weer Gala in residentie De Vette Bok. De carnavalsvereniging kijkt tevreden terug op de digitale reserveringen van afgelopen zondag 22 januari. Mocht u de mail onverhoopt gemist hebben of bent u nog geen lid van de carnavalsvereniging, dan zijn er nog steeds mogelijkheden om het Gala te bezoeken. Er zijn namelijk nog kaarten beschikbaar voor donderdag 2 februari, vrijdag 3 februari en zondag 5 februari. De vrije kaartverkoop start op zondag 29 januari a.s. om 12:00 uur in residentie De Vette Bok (café Morshuis). Wees er snel bij, want vol is vol.

Voor eventuele overgebleven kaarten kun je vanaf maandag 30 januari contact opnemen met Sjef Hagel via sjefhagel@gmail.com of telefonisch via 0683407006.


Het Gala van Carnavalsvereniging De Alberger Bökke staat weer voor deur. Op 2, 3, 4 en 5 februari verwelkomen wij u graag in onze Residentie De Vette Bok. De kaartverkoop start dan ook binnenkort. Waar men voorheen voor dag en dauw moest opstaan om een mooie plek te bemachtigen, is deze jarenlange succesformule dit jaar gewijzigd. De Prinsengarde is afgelopen maanden druk geweest om alle e-mailadressen van leden te verzamelen. Niet zonder reden, want de verkoop zal (deels) online gaan plaatsvinden.

Op zondag 22 januari om 11.11 uur start de verkoop van Gala-kaarten. Alle leden ontvangen voorafgaand een mail met een link naar de webshop. Let op: deze mail kan in de ongewenste berichten terechtkomen. Eenmaal toegang tot de webshop kan er een keuze worden gemaakt op welke dag het Gala bezocht gaat worden en hoeveel kaarten benodigd zijn. Per persoon kunnen maximaal 10 kaarten worden gereserveerd. Na het bevestigen van de reservering volgt er een bevestigingsmail. Tot slot volgt nog een derde mail met daarin de instructies en het tijdvak voor het afhalen van de kaarten.

Het afhalen van de kaarten vindt plaats op zondag 29 januari bij Café Morshuis in het vooraf aangegeven tijdvak. Bij Café Morshuis kun je dan ook daadwerkelijk de plaatsen bespreken, zoals u dit van ons gewend bent. Niet-leden kunnen vanaf 16.00 uur terecht voor het kopen van losse kaarten.

Om kaarten voor het Gala te kunnen bemachtigen en om mee te doen met dit online systeem, dien je lid te zijn van Carnavalsvereniging De Alberger Bökke. Wil je lid worden, dan kan dit tot en met 14 januari bij Jacky Bijen via jackybijen@gmail.com.

Houd uw mailbox in de gaten voor verdere informatie.