Regeringsjoar 2022-2023

Prins Gilbert en Sik arjan

'A'j achterum kiekt, zee'j veur oe niks!'

Onthulling bord Hoogheden Alberger Bökke

ALBERGEN – De Hoogheden van CV De Alberger Bökke onthult hun bord bij Residentie de Vette Bok.

Onthulling bord Hoogheden.

Normaal gesproken vindt er elk jaar in het eerste weekend van Januari de Opening van de Residentie plaats. Helaas kan het dit jaar vanwege COVID-19 geen doorgang vinden zoals wij dit gewend zijn. Binnen de vereniging starten we op deze dag doorgaans met een viering in de kerk waarna we vervolgens richting onze Residentie de Vette Bok gaan om het bord van onze Hoogheden te onthullen. Daarna vindt er een officieel programma plaats waar diverse commissies de mutaties kenbaar maken en nieuwe leden worden geïnstalleerd. Maar dit carnavalsjaar wordt alles anders dan anders dus ook het onthullen van het bord van de Hoogheden 2020 – 2021. Wij willen dit echter binnen de vereniging niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Onze hoogheden hebben Zaterdag 2 Januari onder belangstelling van Voorzitter Herald Degger, President Johan Bouhuis, Opperstalmeester Edward Morshuis en de bordencommissie alsnog hun bord voor het carnavalsjaar 2020 – 2021 onthult. Dus ieder die nu langs Residentie de Vette Bok rijd zal het kunnen bewonderen en wordt men eraan herinnert dat het toch Carnavalsseizoen is.

Tevens zijn wij als vereniging bezig met het organiseren van diverse activiteiten die passen binnen de richtlijnen van het RIVM. Hoe dit er precies uit komt te zien en wanneer dit plaatst vindt, is nog te vroeg om te kunnen zeggen. Maar zodra het kan maken wij dit bekend via onze social media en andere kanalen.