Regeringsjoar 2023-2024

Prins arjan II en Sik Mart

‘Met diss’n jager en crosser op ‘n Bokk’nstal, viert wie vol gas carnaval’

Pop-Up store carnavalskleding 2.0 doet flinke duit in zakje voor goede doelen Stichting AED Albergen en Houtdorp Albergen

Voor de 4e keer openden Mariët Schepers-Pol en Mieke Kamphuis de deuren van hun Pop-Up store bij voormalig Rijwielhandel Vleerbos, mede dankzij de familie Morshuis die deze locatie beschikbaar stelde.

Maar liefst vier weekenden kon men in deze Pop-Up store nieuwe carnavalskleding kopen voor een klein prijsje. De prachtige outfits en accessoires werden gedoneerd door carnavalskleding.nl en feestkleding.nl

Retour gekomen kleding of outfits met productiefoutjes, een kapotte rits of verloren knoop worden vakkundig hersteld door beide dames. De Pop-Up store geeft deze kleding een tweede kans, zodat verspilling wordt voorkomen.

Volgens traditie gaat de opbrengst naar goede doelen, waaronder het lokale goede doel van de hoogheden van C.V. De Alberger Bökke. Dit jaar kozen Prins Arjan & Sik Mart en de hofdames voor ‘Houtdorp Albergen’ en ‘Stichting AED Albergen’. Maar liefst €1555,55 wordt door de dames aan deze twee Albergse initiatieven gedoneerd!! Ook werd er een bedrag van €555,- gedoneerd aan Giro 555. Nieuw dit jaar was de goede doelen pot. “Klanten kunnen er een briefje met daarop het aankoopbedrag en een gewenst goed doel in achterlaten”. “Op Rosenmontag trokken we er 25 briefjes uit. Die aankoopbedragen gaan dan naar het opgegeven doel”, vertelt Mieke. Totaal werd aan de 25 getrokken briefjes een bedrag van €700,- gedoneerd.

Namens de Alberger Bökke en de Albergse goede doelen willen we Mariët en Mieke hartelijk danken voor hun inzet en deze fantastische bijdrage!

Hopelijk gaan jullie hier nog jaren mee door en worden meerdere goede doelen door jullie inzet financieel gesteund.