Regeringsjoar 2023-2024

Prins arjan II en Sik Mart

‘Met diss’n jager en crosser op ‘n Bokk’nstal, viert wie vol gas carnaval’

Superbok 2022 Marga Visschedijk

Beste Marga,

Al jarenlang ben je verbonden met c.v. de Alberger Bökke. Het is dan ook eigenlijk niet op te noemen wat er bij jou allemaal van de hand is gekomen. Toch willen we enkele zaken naar voren halen:

*Jarenlang heb je zitting gehad in het bestuur, waaronder als vice voorzitter. Een kerngroep vergadering die geleid werd door jou was helder en duidelijk.

*In 1992 is het bokkenblad verschenen in een totaal andere vorm. Dit format is voor andere verenigingen om jaloers op te worden en het blad wordt ieder jaar onder jouw bezielende leiding alleen nog maar beter. De stukjes die je zelf schreef vielen op door je speciale humor.

*Verder heb je je jaren beziggehouden met de aankleding van het podium ten behoeve van de gala’s. Dit was altijd tot in perfectie geregeld. Dat dit beleid dan ook nog steeds door de versiercommissie wordt gehandhaafd is logisch. Tot op de dag van 2 jaar geleden is jouw visie nog altijd zichtbaar.

*De loopgroep Aladin: ook hierin liep je voorop in de strijd met als doel een speciaal record te behalen. De langste loopgroep ging door het dorp. Maandenlang is hieraan gewerkt en waarvan het organiseren een groot gedeelte uit jouw hand kwam.

*Loopt het binnen de vereniging ergens iets minder, dan komt er van Marga, gevraagd en ongevraagd, een mening én oplossing waarna we weer verder kunnen met de neuzen van ons allen in dezelfde richting.

*Deels wordt je vrije tijd opgeslokt door je fototoestel, elk feest van prinsopkomst tot en met het bokverbranden worden er door jou de prachtigste foto’s geschoten. En natuurlijk samen met Frank voor de mooiste illustraties in ons bokkenblad.

*Dat dit allemaal nog niet genoeg is, ben je ook nog zeer actief binnen de Tukkers. Zo zat je onder andere in de 75-jarig jubileumcommissie. Een jaar lang werden er activiteiten georganiseerd met als een klap op de vuurpijl het jubileumboek dat bij elk huishouden binnen Albergen op de deurmat viel. Hoe dit boek tot stand kwam hoeft niemand te raden. Trots zijn wij als vereniging dan ook dat deze kennis gedeeld is.

*Dat je in de zomer van 2020 een bezoek bracht aan de voorzitter met de melding: We weten niet wat Corona gaat doen met ons carnaval maar de bokkenbladcommissie heeft besloten om toch een bokkenblad uit te geven.

Dit alles laat zien dat je een touwtrekker binnen onze vereniging bent en wij als bestuur het dan ook geheel terecht vinden dat jij met deze staat van dienst we je willen onderscheiden als Superbok 2022.

Marga van harte gefeliciteerd met deze mooie titel!!!