Regeringsjoar 2023-2024

Prins arjan II en Sik Mart

‘Met diss’n jager en crosser op ‘n Bokk’nstal, viert wie vol gas carnaval’

Superbok 2023-2024: Edward Morshuis

Beste Edward,

Namens de Alberger Bökke willen we graag een woord aan je richten:

Na net geen tiener meer te zijn nam je op zeer jonge leeftijd zitting in de Rv11. Als snel werd je op 27-jarige leeftijd één van de jongste prinsen ooit van de Alberger Bökke.

Je werd besmet met het carnavalsvirus en hebt in de afgelopen 25 jaar Albergen op de kaart gezet! Vanaf heinde en ver komen nu ieder jaar weer duizenden carnavalsvierders richting oons mooie Alberg!

Maar Edward is veel meer dan alleen de Mega Carnavalsparty. Je bent onze residentiehouder, vliegensvlugge spreekstalmeester, oud prins & oud sik, aanjager van het noaberfeest, gouden sponsor, maakt deel uit van de commissie kindercarnaval, kastelein, lopende ideeënbus, topondernemer, staat altijd aan en een verwoed verzamelaar. En dan zijn we vast nog wel iets vergeten. Zelden is er iets onmogelijk en denk je graag overal in mee. Jij en je gezin zijn voor menig Albergse vereniging het gastvrije warme bad en gezellige café waar iedereen welkom is. Een familiebedrijf waar je trots op mag zijn!

   

De prijzenkast is de afgelopen maanden al aardig gevuld, maar deze mag absoluut niet ontbreken. Het is ons als hofhouding en namens de gehele vereniging dan ook een grote eer dat we zo’n iemand binnen de gelederen en in ons dorp hebben en vinden het dan ook meer dan terecht dat we je mogen huldigen als Superbok 2024 van de Alberger Bökke!

Edward, gefeliciteerd met deze mooie titel, hij is je meer dan gegund!